20 iulie 2009

Soarele m-a facut zebra. Am dungi.

Sunt arsa, prajita si nu ma vad la intuneric. Partea buna e ca nu ma ustura decat spatele, umerii, nasul [ nici nu pot sa zambesc ] si fruntea si partea proasta e ca stiu ca am sa fiu si mai rau decat atat pentru ca nu, n-am terminat sesiunea de plaja. Ca sa spun mai pe scurt, ieri am avut parte de o escapada pana la Eforie, am plecat dimineata si m-am intors seara. Ca sa fie si mai frumos va spun ca maine plec iar, la tara :D. Ma intorc fix pe 8 august, cu forte noi [ sper ] si fara usturimi [ sper din nou ]. Presupun ca am sa stau departe din nou de mouse, monitor si tastatura, lucru care defapt ma cam incanta si ma face mandra ca nu sunt dependenta de ele. Am sa va las in compania inconfundabila a Mirunei [ hai Miruno, stiu ca poti! ] si poate poate [ adica nu ] am sa mai arunc si un post pe-aici gen " sunt ok, still alive". Pentru cei care pleaca in tabere, excursii, croaziere, etc. va doresc o vacanta cat mai placuta, un drum bun si distrati-va cat va tine mintea, picioarele si ficatii&plamanii [ mai usor cu bautura si cu tigarile :D ]. Have fun!

5 comentarii:

  1. Ioano, eu ma intorc pe 2 august...asa ca o sa cam bata vantul pe aici:)>

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok Miruno...2 zile lipsesc si eu si obsedati sexuali [ a se vedea "asian gay" ] incepsa imi lase comentarii. :))Nu-i a buna..nu-i a buna deloc :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. cica ar fii onorat=)) si cum intelege ala ce scrieti voi??=))

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.