18 februarie 2013

Un bilet doar dus

Vreau tot nimicul din lumea intreaga. El nu are puterea sa ma faca sa ma simt fericita, indignata, nervoasa, iubita sau trista. El nu ma poate rani.

Si-ar trebui sa deschid ochii astia blestemati pe care i-am capatat de la mama si sa privesc zambind nenorocitul de adevar ce ma bantuie.
Si-ar trebui sa deschid gura asta minunata ce parca am rapit-o de la taica-miu si sa nu o mai las sa tipe in tacere; sa-ti spuna tie ca nu am nevoie de tine.
Si ar trebui sa imi incui cu sute de lacate vesnicul meu nefericit suflet; sa arunc in foc toate cheile, sa le topesc si sa le contopesc intr-o statuie ce o voi oferi ofranda zeilor.

A doua zi am sa-mi cumpar un bilet doar dus catre Iad. E mult mai liniste si cald acolo decat aici, in sufletul tau. Voi gasi fericirea in fiecare colt al Iadului ... Si fericit sufletul imi va fi pe vecie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.