16 iunie 2009

Ma gasiti la plaja in fundul gradinii

Intru si plec in vacanta :D Am intrat de cateva zile , dar n-am plecat. Ma uitam pe sondaj si vad ca mai mult de jumatate dintre voi sunteti patrioti [ cu mine in frunte si nu prea :D ] si va veti petrece vacanta pe meleagurile noastre..frumos. Altii, destui la numar, pleaca in afara tarii [ un suvenir , ceva? ]. Pe cei care inca nu si-au facut planuri ii felicit, pentru ca cea mai frumoasa plecare e aceea pe care ti-o organizezi cu 24 de h inainte ;)) Nu ca mine.. Si un mic rest acolo sta acasa..sau pleaca la rude. Un mod destul de placut sa iti petreci timpul liber.. V-as spune si eu planurile mele..dar sunt atat de diabolice incat daca parintii ar arunca un ochi aici, s-ar narui pe loc.. Deci mai bine nu.

Cum spuneam, curand , adica peste 2 zile , ma refugiez si eu la tara cam o saptamana - doua. Am sa va las in "compania absenta" a Mirunei cu toate ca v-as recomanda sa plecati si voi cateva zile de acasa, undeva la aer [ asta , asa..ca un preludiu ]. Daca n-aveti unde , va iau cu mine...mergem la baie [ la balta adica :-> ], escaladam muntele [ dealul mai precis..], stam la terasa [ la poarta cu presul langa sant], facem plaja pe nisip [ in fundul gradinii langa solar ], ne mai racorim din cand in cand in piscina [ bidoane cu apa adica..] si desigur socializam cu turistii [ localnicii care dau cu sapa fix langa solar ]. Poate am sa mai arunc si cate o mana , un ochi, un picior pe-aici ca sa va salut si sa va spun cat praf si bronz s-a asternut pe mine.. Va urez un preludiu frumos al unei vacante incendiare!

8 comentarii:

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.