11 iunie 2009

Ziua buna se cunoaste de dimineata [ serios? ]

Cum sa dormi frate in asemenea conditii?! E strigator la cer! :)) Resimteam si eu atat de frumos prima zi de vacanta, incat azi nu mi-am miscat fundul la scoala..am incercat sa dorm pana tarziu ( 1-2 ) dar cum sa dormi cand toata lumea casuna pe tine? Telefonul a sunat de 5 ori [ si de fiecare data aceeasi conversatie : x- te-am trezit din somn? ; eu - a..nu..m-am trezit acum 5 minute ] , fixul de 2, plus un vecin care vroia sa imi schimbe butelia. Chiar ma intreb , de ce ne este asa de greu sa le recunoastem bestiilor ce ne trezesc din somn ca..intr-adevar ne-au trezit din somn? Cumva subinconstientul nostru are mai mult respect decat constientul? S-a dus somnul meu..

Sa dormi e cel mai frumos lucru. E o binecuvantare....cand te simti singur , somnul iti asigura cei mai buni prieteni pret de cateva ore. Te face sa uiti de toate grijile , te lasa sa fii ce vrei tu , sa gandesti asa cum nu poti in fata tuturor. Un preludiu al unei tragedii, o tragere de timp care te face sa te simti cu un gram mai in siguranta. O realitate paralela doar a ta unde el te iubeste fie ca vrea, fie ca nu..

Timpul ma fura in somn. Mi-as dori sa te adorm ca mai apoi sa te fur si eu putin..

6 comentarii:

  1. Somnul nu se afla printre prioritatile mele, mai ales acum vara.

    Somnul iti asigura cei mai buni prieteni cand nu ai cosmaruri :))

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am luat in calcul cosmarele. Nu le bag la categoria somn :)) [ nu de alta..dar sa ridic mai mult in slavi somnul ]

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite dasta imi tin eu telefonul pe silentios, nu imi place sa fiu trezit din somn! Pei, de ce sa nu poti sa spui ca te-a trezit? Eu fac urat rau! :|

    :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @ AudCulori : Probabil pentru ca nu vreau sa-l fac pe saracul om sa se simta vinovat :)) Sau pentru ca visam asa de frumos incat starea mea spirituala e de departe de a fi iritata ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pei? Saracu om e vinovat... si trebuie sa se simta. Eu aveam o dementa care ma suna la 7 dimineata pe fix! Nu vorbea, probabil doar vroia sa imi auda vocea. Ii umpleam frigideru chiar daca stiam cine e.. si.. somn!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ AudCulori : Am avut si eu o colega in generala, putin sarita de pe fix, care ma suna in fiecare zi cu orele si exact acelasi lucru facea [cat de prost sa fii sa dai un telefon "anonim" de acasa sa te mai si strige ma-ta la masa? ]... Genul asta de persoane sunt bolnave mintal, deci probabil m-ar enerva pentru ca sunt atat de insistente si nu pentru ca m-ar trezi din somn :D

    P.S. : She'll be back. Ai grija , poate apeleaza la Voodoo.

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.