14 februarie 2010

Play at your own risk


Iti plac experientele noi? Iti place aventura? Adori adrenalina? Cauti sa iti asumi riscuri cat mai mari? Atunci, contacteaza-ma. E posibil sa fiu cel mai mare risc pe care ti l-ai asumat vreodata.

Hai, happy fucking vallentine's day :)) . M-am obisnuit sa fiu singurica. M-am saturat de fiintele astea carora le atarna ceva intre picioare. :)) Kidding!

19 comentarii:

  1. Fii sigura ca nu multi au curaj sa faca ce isi doresc, dar isi doresc. Ciudata chestie. Urasc oamenii care isi ascund sentimentele.
    Apropo fato, te cam contrazici, ca la inceput zici ca e un anunt de matrimoniale, iar la sfarsit le dai cu flit. Ce ti-am zis eu de pauza aia? :-w

    RăspundețiȘtergere
  2. Btw, miercuri trebuie sa tragem un chiul, ca avem de vorbit :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Unii oameni prefera sa fure din magazine , sa se bage in batai si sa si-o traga prin locuri publice.Care sunt avantajele in cazul tau?

    RăspundețiȘtergere
  4. ne luam de mana.. exact asa sunt si eu..Totusi, la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Ale : Am realizat ca reprezint un risc si pentru mine. Exact cum imi pica mie..asa fac. ;))

    @ Diavolul : E cam asa : S-ar putea sa fiu cu cineva, sa fur din magazin si sa dau vina pe el. S-ar putea sa ma bag intr-o cearta si sa dau vina din nou pe el, sa manance el bataie. S-ar putea sa ii spun ca il iubesc si sa mi-o trag cu altul, intr-un loc public [ sau nu ]. Daca exista om atat de nebun incat sa isi asume riscurile astea.. Desigur, astea sunt cazuri particulare. Cat despre avantaje..nu prea exista. :)

    @ Emme : Se vede ca ne tragem din acelasi neam :)).

    RăspundețiȘtergere
  6. Lasa fata,ca singure nu murim.Si ce ziceai de risc?:->...hai ca ma bag si eu,nu de alta,dar mai iesim si noi putin din tiparele zilnice.

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt curios citi doresc sa isi asume un asemenea risc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai si ..in cazul asta omul cum simte adrenalina?Tu furi din magazin si dai vina pe el..omul e confuz , isi ia bataie , e confuz , ti-o tragi cu altul...nici o adrenalina pentru el.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ ♪MuSiC AdDiCtEd♪ : Hai in Balcic, sus pe mese. Vrei?:))

    @ rebelu : Nimeeni. :X! Sau cei care inca n-au apucat sa ma cunoasca.

    @ Diavolul : Eu ti-am dat explicatii pentru cazurile particulare pe care tu mi le-ai oferit. Pocnesc din degete si se face adrenalina :)).

    RăspundețiȘtergere
  10. uuuuuuu....pe mese...Balcik:X.Normal ca vreau.Nu m-am mai simtit atat de bine de foarte mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  11. Raman la cazurile mele particulare...can`t satisfy this ex adrenaline junkie

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru mine e o zi ordinara. La fel ca si cele in care sunt cu familia si prietenii. De fapt, o zi deosebita pentru mine ar fi o zi in care n-am tangente nici cu prietenii, nici cu familia, nici cu varful nasului (ma scarpin des la nas)

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Diavolul : Totusi, nu te poti baza doar pe exemplele acelea. E ca si cand ai deschide o carte, ai citi prima pagina si te-ai astepta sa stii tot ce se petrece in ea. ;)

    @ ordinaru : Uhm..ar trebui sa imi para rau?:-?? N-am auzit pe nimeni pana acum care sa spuna ca o zi deosebita ar fi una in care sa nu aibe tangente cu familia sau prietenii.. De ce asa? In caz ca nu sunt indiscreta..

    RăspundețiȘtergere
  14. In speranta ca autorul mascheaza stilul adevarat pentru cei cu adevarat curiosi?No way:))

    RăspundețiȘtergere
  15. Alea sunt zile deosebite pentru ca doar lasand in urma orice greutate de tip sentimental, social, familial reusesti sa fii tu, sa te definesti singur si sa nu depinzi sub nicio forma de altcineva.(Exclud de aici dependenta financiara pentru ca e irelevanta)
    Si, in acelasi timp, orice bagaj iti ingreuneaza drumul.
    Pe mine m-a afectat putin filmul Up in the air. L-ai vazut?
    M-a "lovit" putin, pentru ca relatiile pe care le stabilesc sunt ordinare, chiar superficiale. Socializarea a devenit de tip "Hai sa vedem ce necazuri mai avem".

    Nu, nu ar trebui sa-ti para rau. :))))

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Diavolul : Face it! :)) Nu ai de unde sa stii toate amanuntele cuprinse in carte daca citesti prima pagina :P.

    @ ordinaru : Ultima fraza cu " Hai sa vedem ce necazuri mai avem." e cat se poate de adevarata. Tootusi.. chiar te simti asa de bine singur?;))

    Cat despre film, m-ai facut curioasa. Promit ca ma uit zilele astea..:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Adevarat,dar pot sa decid dupa ce parcurg prima pagina daca acea carte merita sau nu.Nu am timpul si nici rabdarea incat sa astept sa ajung la o pagina ipotetica ,ce ma va surprinde placut.Cat despre cei ce au rabdare...good to them , poate au norocul si nu gasesc doar o singura pagina,dar ramane intrebarea...cat timp ai pierdut asteptand sa ajungi la ea?

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Diavolul : Eu tot cu a mea o tin. Aparentele inseala de multe ori. E posibil pe prima pagina sa scrie niste lucruri superficiale, care sa nu te atraga. Insa pe parcurs, descoperi alte intelesuri, alte situatii, lucruri interesante. Asa e orice carte. Nici eu n-am gasit pana acum una care sa imi starneasca un interes nestapanit dupa ce am citit prima pagina..Dar, am inteles ca ti-e greu sa ma aprobi din moment ce nu ai rabdare. Sa citesti o carte, iti trebuie rabdare..;))

    Deci..de ce am ajuns la subiectul carti?:))

    RăspundețiȘtergere
  19. Incearca sa citesti carti de matematica si informatica...ai sa intelegi de ce:)).Am ajuns la acest subiect pentru ca ai facut tu analogia asta.Inteleg ideea...nu poti judeca dupa prima pagina sau coperta.Te poti uita la ultima si vezi review-urile:D.Then again...asa inveti sa apreciezi deciziile de moment.Pierzi multe fara abilitatea asta.Asteptarea pentru ceva mai bun e ca si cum te-ai feri sa accepti niste riscuri sau sa iti fie frica de schimbare.

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.