12 februarie 2010

Prea mult...


As scrie, dar mainile nu ma asculta, prefera sa tremure dupa ritmul lor. As formula ceva frumos, dar sunt prea multe ganduri si sentimente adunate.

Cred ca e prima data cand nu stiu cum sa reactionez. In general ma manifest prin lacrimi de tristete sau fericire, cuvinte dure sau inaltatoare... Parca e prea dificil. Nu pot. Nu acum.. M-am pierdut. Sunt capabila doar sa ascult o melodie pusa pe repeat care nu stiu daca are vreo legatura sau nu cu ceea ce se intampla. Am evadat dintre peretii galbeni ai camerei mele. Sunt departe.. Sunt neputincioasa. Las melodia sa cante.. Ne auzim mai tarziu..

Pana atunci..

10 comentarii:

  1. Gândurile mele sunt alături de tine. Îţi sugerez şi o melodie, poate te ajută Andre Rieu - Second Waltz.

    O zi plină de frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori ai nevoie de o pauza, de liniste. Sa-ti pui ordine in ganduri, sa iei hotarari. Si daca lasi totul la voia intamplarii?

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Geanina Lisandru : E superba melodia..M-a linistit.

    @ Ale : Stiu ca am nevoie. Dar nu am de unde sa o iau.. Chiar ii spuneam aseara cuiva ca m-as incuia intr-o camera goala pentru cateva zile. Sa fiu doar eu si cu mine. Atat..

    Cat despre lasatul la voia intamplarii..cred ca asa voi face. Firea mea analitica a cam obosit sa tot despice firul in patru..

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne place uneori sa complicam lucrurile, sa ne analizam, sa analizam persoana de langa si sa ne facem tot felul de idei proaste...defapt, e totul atat de simplu iar noi nu ne dam seama.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ jurnalulrosu : In fapt, omul nu e creat sa analizeze si sa traga concluzii? Si totusi facem chestia asta doar din teama de a nu lua o decizie gresita sau de a ne crea o impresie proasta. Ce-ar fi daca nu am mai analiza atat lucrurile? Ar fi totul pe dos. Am fi niste prosti care in loc sa puna cafeaua in ceasca ar risipi-o pe podea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Omul e fiinta superioara tocmai pentru ca este capabil sa gandeasca, sa analizeze, asta e menirea lui. Insa nu numai asta trebuie sa faca. Dupa cum spuneam, ia o pauza, fii pasiva, macar cateva zile. Vei simti schimbarea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Omul e fiinta superioara tocmai pentru ca este capabil sa gandeasca, sa analizeze, asta e menirea lui. Insa nu numai asta trebuie sa faca. Dupa cum spuneam, ia o pauza, fii pasiva, macar cateva zile. Vei simti schimbarea.

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.