22 aprilie 2010

Indiferent de spatiu si de timp [ 1 ]

Povestea lor nu incepe aici..

S-au intalnit acum patru ani de zile in vacanta de vara, pe vremea cand se jucau inca ratele si vanatorii, leneveau pe presuri intinse la umbra caisului si stateau pana seara tarziu pe banca de la poarta. Ea l-a placut, la fel si el pe ea. Insa copii fiind nu si-au spus nimic toata vara. Ea tresarea cand isi auzea numele strigat de el, in el crestea inima cand ea ii zambea. Totul fusese o joaca. Trecuse un an si atunci au descoperit cat de mult tineau unul la altul, chiar si asa, prin iubirea lor ludica. Insa nu acum aveau sa constientizeze la ce au dat nastere. Ca o compensatie, acolo unde era fericire trebuia sa fie si tristete. Prin urmare, el a fost nevoit sa se mute departe de ea. Varsta nu le permitea sa plece de capul lor si sa isi intalneasca privirile din nou iar parintii nu si-ar fi amintit in niciun caz cum e sa iubesti la 12-13 ani.

Timpul a trecut peste ei si peste iubirea lor ludica. Si-au spus sute de zile la rand te iubesc, noapte buna prin telefon. S-au maturizat impreuna, doar auzindu-si vocile. Au ras atatea ore, el la un capat de fir, ea la celalalt. Si stii..ciudat e ca nu s-au certat niciodata in tot acest timp.

Trecusera patru ani de cand se cunoscusera. Si trei, de cand nu se mai vazusera.

9 comentarii:

  1. sper sa se termine frumos...:)...doar ce scriu eu se termina trist :( ...de obicei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos!!!
    Mai ales partea de final cu certatu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragoastea la o varsta asha fragida e cel mai inocent sentiment pe care il poate simtzi un om.Din pacate foarte rar se concretizeaza.Insa exista cazuri extreme atunci cand copiii indraznesc sa fuga de realitatea de acasa shi cred in ceea ce au in fatza ochilor.Tothushi eu cunosc un personaj al poveshti destul de bine.Ea acum incearca sa se redereseza,incearca sa ishi faca o viatza noua,sa fie altfel decat este,dar poate felul cum este o face sa fie iubita de cei din jurul ei shi nu numai.O pupa Tzatza

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Waly: Or sa urmeze niste parti si mai frumoase..;))

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Tzatza : OOoof Tzatza... m-ai umplut cu un sentiment tare placut..:">:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Urmeaza continuarea?

    E cu happy end ?

    RăspundețiȘtergere
  7. @ estnordest : Cate intamplari cu happy end ai vazut tu aici?:D o sa vezi tu.. oricum..nu pot sa spun ca e exista un end.. doar e povestea mea..si inca ruleaza :->.

    RăspundețiȘtergere
  8. niciodata nu se va termina povestea...sunt celalalt personaj din aceasta poveste!iti promit si iti jur pe fericirea mea k te voi pastra mereu in inima mea!distantza dintre noi va disparea cat mai repede!ai sa vezi!ai grija de tine si tine minte ca mereu te poti baza pe ajutorul meu si oriunde ash fi te voi ajuta cu tot ce pot si ma voi gandi la tine!TE IUBESC TZUP

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.