30 aprilie 2010

Indiferent de spatiu si de timp [ 2 ]


Si-au luat inima in dinti, au vrut sa se revada. Si-au mintit prietenii, familia, doar pentru dragostea lor. Au fugit in lume doar pentru a-si mai privi inca o data chipurile...

Au plecat pe un drum lung, la jumatatea caruia planuisera sa se intalneasca. Ore intregi de asteptare si calatorie. Ore intregi de presupuneri si intrebari .. " Oare cum va fi?" . " Oare s-a schimbat?". "Daca nu il mai plac?". " Cum o sa reactionez cand o sa il vad?".

Si-au ales un loc de intalnire monoton. Dar nu conta, pentru ei era special. Ea ajunsese cu cateva zeci de minute inaintea lui, asa ca il astepta la metrou. Il suna din cinci in cinci minute sa vada unde e, cand va ajunge, sa stie cand sa isi arunce privirea dupa el. Chiar daca privirea ei il cauta constant printre miile de trecatori.

Statea rezemata de cel mai rece perete posibil. Nimic nu mai conta. Doar el. Inima ii batea intr-un ritm alert, cel mai rapid pe care il simtise pana atunci. Privirea nu inceta sa i se incolaceasca printre fel si fel de chipuri cu speranta ca de acolo, de undeva, va rasari si chipul lui. Trecatorii o imbulzeau, o loveau, se uitau insistent dat fiind faptul ca statea in drumul tuturor. Ei nu ii pasa. Timp de douazeci si cinci de minute parca fusese in transa. Nu putea vorbi, nu se putea misca. Dumnezeu stie daca mai respira sau nu..

6 comentarii:

  1. Frumos!!!
    Presupun ca o sa fie si partea 3 , nu???

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Waly : Vor fi mai multe parti..sa vad cum impart povestea..:P.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai hai ioano mai repede cu partea a 3a...k vr sa stiu dak s-au mai placut si cum arata:))):*

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte tare...imparte povestea mai repede...si fa si partea 3...:D:*

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Anee : Nu ma grabiti..am nevoie de timp ;))

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.