04 aprilie 2010

Femeile precum ciorapii de matase


Poate voi baietii, fiinte speciale, nu stiti cum se poarta femeile cu o pereche de ciorapi de matase. Insa va spun eu : delicat!. Incredibil de delicat. Au grija sa nu cumva sa ii agate, sa nu cumva Doamne fereste sa ii rupa sau sa ii arda cu tigara. Ba mai mult! Cand se asaza jos inspecteaza mai intai locul sa nu contina elemente care ar putea produce tristul dezastru..acela de a se desira ciorapul. Si daca contine, prefera sa stea in picioare. Se daruiesc total acestui ritual, se sacrifica pentru sfintii ciorapi!

Si-acum, va spun voua, fiinte speciale, asa cum o femeie se poarta cu perechea ei de ciorapi de matase, asa ar trebui sa va purtati si voi cu noi, femeile..

[ Dac-ati stii cate perechi de ciorapi am rupt..:-<. ]

14 comentarii:

  1. Hei , nici voi nu pastrati prea mult o pereche de ciorapi dupa ce i-ati dat gaura nu?:P (te rog sa apreciezi exprimarea plastica)

    RăspundețiȘtergere
  2. am dres nou;;)...dar nu am avut ocazia sa il port:))...tu ai?;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am. Tocmai cand il puneam pe mine, mi-a venit inspiratia...:P

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Diavolul : Da, dar nu o facem intentionat. Si chiar daca, habar nu ai cat de rau ne pare ca i-am gaurit..:(

    RăspundețiȘtergere
  5. Din motive de estetic si fonduri duse pe apa sambetei presupun...poate si din cauza ca v-ati atasat de ei.Dar...trebuie cumparati altii ,daca i-ati gaurit,corect?Si totusi...parca nu ar trebui sa va privim ca pe niste obiecte care ,rar depasesc utilitatea de accesoriu placut ochiului nu?Hmm , cata grija pentru o pereche de ciorapi de matase,desi iti poti lua mai multe..de rezerva.Nici nu poti spune ca se gasesc greu:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt de acord cu tine... dar si reciproca ar trebui sa fie valabila...

    RăspundețiȘtergere
  7. E bun postul dar sincer sa fiu mi se pare o vrajeala sa se vorbeasca despre cum ar trebui tratate femeile . Sa nu mi-o luati in nume de rau dar femeile vor ca barbatii sa se poarte bine cu ele iar barbatii vor ca femeile sa se poarte bine cu ei . Io zic ca pentru a trata o femeie asa cum spui tu mai intai acea femeie trebuie sa merite !

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Luce: In general, nu poti sa compari sensibilitatea unei femei cu cea a unui barbat. E mai mult decat stiut ca femeile-s alea plangacioase, suparacioase, fitzoase, etc. De-aia spun ca sunt eeexact ca niste ciorapi de matase. Apoi, in al doilea rand. Doar pentru ca nu am scris aici [ orgoliiuul :-> ] ca si barbatii ar trebui sa aibe parte de acelasi tratament, nu inseamna ca nu am gandit-o. Sunt perfect de acord! Si voi meritati acelasi lucru ca si noi. Iar acum te intreb ca sa stiu cum imi continui ideea, ca poate n-am inteles eu bine, intotdeauna femeia trebuie sa fie prima care sa demonstreze ca merita?

    RăspundețiȘtergere
  9. @Ioana : "In General" :)) da pentru ca ea e prima care cere ! daca sunt exceptii atunci nu .

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Luce : Doar femeile proaste cer acea atentie din prima, fara sa faca nimic. Intelgentele pe de alta parte, o castiga.

    RăspundețiȘtergere
  11. daca as fii o femeie si as cere atentie din prima m-as considera desteapta iar pe barbat l-as considera prost ca mi-o da din prima .

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Luce : Eu consider ca m-as simti de 3 ori mai fericita cand as sti ca acea atentie am castigat-o prin respect, metode personale :-> & shits decat sa ii spun " Coae, da-mi atentie si mai vedem". Ce fel de relatie e aia? Nu e bazata pe nimic tocmai pentru ca nu se demonstreaza nimic si totul e in fapt un mare cacat. ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. pai am cam facut o greseala pentru ca in post se vorbea la general , io tot la general vorbesc iar tu vorbesti despre cum gandesti tu !
    ma rog hai da-o dreacu )

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Luce : Normal ca vorbesc despre cum gandesc eu, nu eu am scris articolul?:)) Nu eu sunt cea care se pune [ si e, de fapt ] in postura de femeie? Nu avem cum sa ducem batalia asta [ vorba vine ] pana la capat, pentru ca nu exista un tipar bine conturat pentru cum sunt femeile si cum sunt barbatii.

    Cum poti sa spui ca tot la general vorbesti si nu din punctul tau de vedere, cum gandesti tu, din moment ce ai spus :"daca as fii o femeie" ?:)) Te-am prins!

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.