09 aprilie 2010

Sa ma scarpin, sa nu ma scarpin..

Te-a mancat in cur. Stiu. Ai vrut sa te scarpini. Stiu. Nu ti-a interzis nimeni sa te scarpi, dar ai grija ca faci basici. Si pe langa asta, nu baga toata mana in cur, pentru ca se-mpute treaba...

Traducere: " Era atat de draguta.. am inceput sa o plac din primele 2 milisecunde. Ma manca in cur, n-am putut sa ma abtin. Am sarutat-o, am inceput sa ma "scarpin" gen. A fost o perioada in care m-am adancit tot mai mult in relatia asta..incepusem sa ma irit, simteam o oarecare durere, simteam ca o pierd. Intr-o zi am realizat ca eram "cu mana pana la cot bagata in cur", gen. Apoi, a inceput sa doara toata treaba. Din ce in ce mai mult.. "S-a imputit de tot, si doare ca dracu'!", gen.

Pe toti ne mananca in cur, insa doamnelor, pentru basici.. numai respect!

16 comentarii:

  1. Buna!!!
    Bv mai ati trebuie mult curaj ca sa scri asa ceva , chiar mi-a placut!!!
    Daca te intereseaza un schimb de link pune blogul meu pe al tau , deoarece eu am facut deja asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. O data si o data tot trebuie sa te scarpini... Risti si apoi esti fericit :d

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Waly : Mersi mult ;) Te bag zilele astea in blogroll. Te mai astept pe aici ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Claudia : Da da:X Si te simti satisfacut, fericit. Iar dupa aia iti ies basici si sufeeeri! :)) Nu mai bine te abtii cand stii clar care sunt consecintele?

    RăspundețiȘtergere
  5. Auziti fetelor dar daca deshideam si eu un eubiect pe blog despre masturbare sau desrpe ciclu sau mai bine despre orgasmul la femei era bine???
    Era o gluma nu va suparati!!!
    App Ioana chiar asa direct puteai sa spui si tu "penis" nu chiar....... :)) Oricum pe mine nu m-a deranjat dar ar fi indicat , ca pe parcurs sa folosesti un limbaj putin mai cenzurat nu ca m-ar deranja pe mine , dar uni s-ar putea sa-si faca o impresie proasta , mie mi-a palcut cum ai zis , scurt si la obiect.
    Si sa sti ca o sa mai vin pe aici , toti cei care sunt in blogroll vor fi vizitati de mine , macar odata al 2 zile ca sa le las commuri , dar sper sa mai treci si tu.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Waly : Unu la mana :)) : Trebuie sa intelegi ca toate relatiile mele au fost niste esecuri, de aceea uneori sunt atat de revoltata si uneori am o ura incredibila ptr sexul masculin :)). Ar fi un singur baiat, insa aia e o relatie imposibila. In fine. Doi la mana : Subiectele abordate pe blogul asta sunt optiunea mea si in acelasi timp cei care aleg sa citeasca si sa ajunga la aceeasi concluzie cu mine inseamna ca sunt oarecum pe aceeasi lungime de unda. Daca cuiva nu ii convine limbajul meu sau subiectele puse in discutie, don't care:) N-au decat sa nu mai citeasca. Inteleg ca intentia ta e una buna, aceea de a ma atentiona, insa fiecare are limitele sale, cat despre mine, nu m-as vedea folosind cuvinte putin mai cenzurate. Trebuie sa recunosti ca nu folosesc cuvinte foarte vulgare..n-am folosit cuvantul "penis"&shits..

    O sa trec si eu pe la tine, promit ;) Sper ca m-am facut inteleasa si sper sa nu iei in nume de rau tot ce am avut de zis.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh Ioana,ce se va intampla cu inocenta celor care iti vor citi articolul?Puritatea lor spirituala va avea de suferit...:D.Poate persoana care s-a plans ar trebui lasata sa trateze subiectele de care a pomenit.Sunt curios:D

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Diavolul : Ok, atunci fac un apel : Inocentilor, sa nu va puna dracu' sa cititi ce scriu eu ptr ca veti avea de suferit :)).

    Da, si eu l-as incuraja pe Vali sa trateze subiectele mentionate :->.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ok Ioana scz daca te-am suparat!!!
    Nu m-am putut abtine.
    @Diavolu sa sti ca eu nu m-am plans , doar am comentat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Evident,din vasta sa experienta , nu din auzite..

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Waly : Stai linistit, nu m-am suparat :* Doar ca ti-am dat o replica. Cred eu ca e datoria mea sa imi apar principiile..:P

    @ Diavolul: Don't be bad! :)) Sunt fel si fel de oameni.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Ioana :I shall not do it again ,nor will I think of doing it:-"
    @ WaLy : Nici nu am spus asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa-mi fie scuzata greseala ..reformulez "Nici nu " am spus asa ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  14. @Diavolul Scz , am inteles eu gresit.

    RăspundețiȘtergere
  15. @ AlinuX : Intotdeauna am crezut ca mi-au gresit sexul la nastere...dar ei nuu..Batman, Batman!

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.