13 iulie 2010

Am zis!!


De zile bune iti spui :" Nu pun suflet. N-am pus suflet. Nu o sa pun suflet. Am zis!!".

Ajungi acasa, mananci, te speli. Te pui in fata calculatorului si incepi sa navighezi. Iti deschizi blogul, vezi ce mai e nou. Iti verifici mail-urile, mare plictiseala. Scotocesti prin Facebook si dai peste profilul lui. Ii privesti poza si simti un gol in stomac. Iti plesnesti singura o palma peste frunte si-ti spui :" Cacat! M-am indragostit. Cacat! Nu din nou.."

8 comentarii:

  1. de cine stiu eu.. te-ai indragostit? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. salutare. vreau sa iti propun un schimb de linkuri. blogul meu il gasesti la http://usadinspate.blogspot.com. astept un raspuns fie pe blog, fie pe mail la usadinspate@yahoo.com. o zi faina

    RăspundețiȘtergere
  3. Si? Dragostea e frumoasa, trebuie traita cand apare in cale, trebuie sa-ti asumi un risc.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Alexandra : Si ce se intampla cand stii ca ti-ai asumat de fiecare data riscul, si de fiecare data ai dat-o in bara? Nu ti-ar fi frica sa iti asumi riscul asta din nou..?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pfoaa, iubito, cu de-astea imi vii tu mie? Stii ca sunt cateva miliarde de barbati/baieti in lumea asta? Lasa trecutul acolo unde ii e locul. Inima? Se vindeca. O vindeca altul.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Alexandra : Se vindeca..O vindeca un nou EL..si e atat de bine. E ca si cand ai fi arsa de soare si cineva te da cu crema pe spate..:X

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.