24 ianuarie 2011

A ta fiica

Draga tata,


M-am gandit ca ar fi momentul oportun sa iti spun cum ma simt vis-a-vis de relatia ta cu...doamna M. N-am sa te mint. O iubesc si o urasc in acelasi timp. Poate sunt un copil razgaiat sau poate vei intelege. Voi incerca sa iti explic cat de bine si succint voi putea.

O iubesc pentru ca pentru prima oara in ultimii 15 ani am vazut in ochii tai scanteia unei idile infantile uitata sau refuzata de tine pe tot parcursul acestor ani. O iubesc pentru ca a nascut in tine speranta. Speranta unei vieti mai bune si speranta la o dragoste noua. Indiferent de cat de mult ai iubit-o pe mama sau inca o iubesti, nu refuza sansa la o noua familie. Singuratatea iti va lua mintile. Constientizeaza om natag ca ai nevoie de o femeie langa tine care sa iti spele vasele, sa-ti faca de mancare si sa iti controleze emotiile! Daca ea va reusi sa te aduca pe un drum mai bun, promit ca... uite, aici m-am impotmolit. Nu promit. Vreau sa iti fie tie bine.

O urasc. O urasc pentru simplul fapt ca eu m-am obisnuit sa fiu fata lu' tata. Sa nu existe nimeni de acelasi sex cu mine in preajma ta. Ti-am fost fiica, prietena si iubita. M-am simtit ca singura femeie din viata ta. Eram doar tu si eu. Acum..e ea. Si fetita ei. Cum as putea sa ma pun eu in calea fericirii unei copile de 8 ani? In calea sperantei ei ca va avea din nou un tatic? Sa-ti spun drept, tata.. mi-e frica sa nu ma uiti. Mi-e frica de acele momente cand le vei scoate pe ele in oras, cand nu vei mai sta ore in sir cu mine sa compunem poezii, sau sa incerci sa faci un lucru bun din stangacia mea. Ma repet...poate ma manifest precum un copil de doi ani, insa astea-mi sunt trairile.

Cu teama ca ma vei uita, iti doresc o viata noua linistita.
Cu speranta ca n-ai sa citesti niciodata aceste randuri..

A ta fiica.
Te iubesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.