23 noiembrie 2012

Te voi ierta

"Dormi. Eu sunt langa tine si te voi proteja toata viata. Fiecare suflu al tau il voi resimti si fiece bataie a inimii tale va bate in adancul inimii mele. Lasa soaptele sufletului sa-ti spuna cum sa traiesti si timpul sa te-nvete cum sa iubesti. "

Naivitatea copilului din mine a inghitit minciunile tale. Si nu m-a deranjat niciodata. Te-as crede de fiecare data, te-as ierta si te-as iubi neconditionat. Indiferent cat de tare m-ar durea si cat de pornita as fi sa port un razboi impotriva ta, nu se va intampla niciodata caci ma voi retrage usor in singuratatea mea unde am puterea sa te condamn. Va trece vreme, vor trece vieti si nimic nu se va schimba.

Mi-e dor de tine tata, desi nu mai pari interesat de existenta mea. Copilul tau iti va ierta orice toata viata sa...chiar daca tu nu vei fi acolo sa ma protejezi asa cum mi-ai promis.

2 comentarii:

  1. asa se intampla mereu, parintele isi iarta copilul pentru greselile facute...la fel se intampla si cu acel copil, isi iarta parintele..... nu suntem noi, copiii, in masura sa judecam , cu atat mai mult parintii... Dumnezeu ne-a ales parintii, cu un scop.Daca ei nu ar fi existat , noi nici atat... Asa ca numai Dumnezeu poate judeca... noi putem doar sa iertam si sa iubim ca si pana acum...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta o spune cineva care a crescut cu ambii parinti si i-au fost aproape in orice moment al vietii. Eu o spun din privinta unui copil caruia i-a lipsit o viata intreaga tatal.. Nu putem sa cantarim situatiile, insa intotdeauna o sa fiu recunoscatoare pentru ce am.

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.