26 septembrie 2013

De azi, doar eu


Imi pare rau ca nu sunt asa cum vrei tu sa fiu. Si imi e mila de tine ca ma-ntelegi gresit tot timpul. Dar asa sunt eu. Nu sunt posesia nimanui si nici nu posed pe nimeni. Am un trup si suflet si amandoua s-au zbatut sa te tina langa mine, dar cum ele nu au puterea sa descuie minti si inimi nu-mi mai ramane decat sa urez noroc celor ce vor incerca in continuare sa te inteleaga.
Imi pare rau ca tu crezi ca intotdeauna ai dreptate. Doar o minte ingusta ar face asta. Si din nou iti plang de mila..
De azi ma iubesc pe mine si doar pe mine. Nimeni nu merita niciun sacrificiu in circumstantele in care stiu prea bine ca orice fapta buna nu ramane nepedepsita. De azi am sa experimentez egoismul, din cate am auzit doar el te poate proteja de propria-ti prostie.Nu mai ofer o tigara cersetorilor si nici macar 50 de bani, nu mai ofer dragoste nimanui, nu mai ofer patul meu niciunui suflet. De azi sunt eu si cu mine. Am nevoie sa ma regasesc dupa razboiul pe care l-am purtat atata timp inauntrul meu. E pace, e liniste, e ceata.
Iar asta va fi crezul meu in fiecare zi.
De azi ma incred doar in mine.
De azi, doar EU.

Un comentariu:

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.