07 iulie 2009

Inca putin si imi mutam domiciliul

Mi-am iesit din mana... trei saptamani departe de calculator sunt daunatoare. Tastatura mi-e putin straina si parca mouse-ul e cam sensibil...In fine. Pana la urma presupun ca ar fi de cuviinta sa va dezvalui motivele ce au putut sa ma desparta de lumea virtuala, nu?
Parca a fost ieri cand plecam de acasa si promiteam ca intr-o saptamana , doua maxim ma intorc...si sincer as mai fi stat daca nu m-as fi imbolnavit. :D Initial ai mei au sarit in sus " E scarlatina!!"..Mnu. Nu e..e o alergie la porcariile pe care le-am mancat, drept urmare sunt la regim [ legume fierte, nebunii...intelegeti voi]. Spuneam deci..ce m-a tinut in loc : anturajul, serile albe pierdute la gratare cu gaini furate :D [ stiu..Dumnezeu vede!], noptile in care eram nevoita sa sar geamul doar sa mai petrec cateva ore cu prietenii, hotararile de la 3 dimineata gen " hai ba la baie!" [ zis si facut, 10 insi aproape beti morti inghesuiti intr-o masina mica ] si o groaza de alte minunatii ce m-au bine dispus si m-au facut sa ma simt libera.. Toate astea in ceea ce priveste prietenii...sa va aburesc si despre sufletelul meu? Neaah..alta data cand am inspiratia mai mare.
Intre timp, BAC-ul a trecut, bobocii si-au gasit locul in licee, Michael Jackson a murit [R.I.P.] si fetele mi-au dus dorul [ la fel si mama saraca..]. Ah..vreau inapoi. Anyway..ma bucur sa imi clatesc din nou ochii cu articole si sa imi revad prietenele.

P.S.: Ah da..sper sa nu sune chiar urat: mi-a fost furat telefonul. Deeci , 0726696983 ramane o amintire..:-<

10 comentarii:

  1. Uh..si mie de tine, geniule :* Am sa iti povestesc multe :)) desigur..asa ca intre genii :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. E cam noapte, ai grija ca am imaginatia bogata la ora asta :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-as spune " mi-e dor de porn stuff la miezul noptii", dar nu iti spun pentru ca aparentele inseala si lumea incepe sa suspecteze si sa traga concluzii gresite :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim : Uau! Mersi de subliniere..daca nu-mi spuneai sigur nu-mi dadeam seama. Cum ziceai ca te cheama?

    RăspundețiȘtergere
  5. iti traiesti viata se vedeeeeedeeee... cati traiesti viata kalumea.,..............

    RăspundețiȘtergere
  6. @Handesion : Egoista in momentele mele, ma distrez si fac lucruri fara sa oscilez intre da si nu, doar da, gandindu-ma ca alte ocazii poate nu vor mai fi.. Te mai astept pe la mine :):*

    RăspundețiȘtergere
  7. un lucru e de subliniat. Hamide nu era beata =)) .

    :">
    in rest tooate bune si fumoase ;)) . vara viitoare va fi mai traznet :> ti pop . Limbutssaa >:D<

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.