16 iulie 2009

Sa mori tu?

Mai stiti perioada in care eram emo? Ei bine, n-a trecut. Ma trezesc linistita, totul pare normal, apoi simt un junghi in piept si asa ma tine toata ziua. Dupa vreo 2 ore plang, asa ca sa fie mai cool sentimentul. Nu-mi mai trebuie baieti, nu mai vreau baieti, daca-l vad pe unul in clipa asta in fata mea il scuip. De ce baietii promit lucruri pe care de obicei nu si le pot respecta? Raspuns: de mincinosi. Si care-i treaba cu "prietenele"? Cineva mi-a spus odata ca un baiat si o fata nu pot fi prieteni, pentru ca mereu cel putin unul dintre ei vrea ceva mai mult. Ramane de vazut doar cine face primul pas. Si "prietenia" asta nu se consuma in intimitate, ci la statusuri, avatare, telefoane si hi5. Hai frate, ma lasi. Sa mori tu ca ma iubesti? Acum vreau sa te prefaci ca nu poti vorbi prea mult si eu ca nu mai vreau sa ascult.

2 comentarii:

  1. ai mare dreptate cu "ca un baiat si o fata nu pot fi prieteni, pentru ca mereu cel putin unul dintre ei vrea ceva mai mult". oare nu ar trebui sa ne mai apropiem deloc? doar ca prieteni ma refer

    RăspundețiȘtergere
  2. @Yane: Eu pot fi prietena cu un baiat, dar sunt multi baieti care nu pot fi prieteni cu o fata. Suntem fiinte reproducatoare, ce vrei?

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.