11 iulie 2009

Tu, anotimpul meu preferat

Te-ai gandit ca poate urasc asa de mult vara pentru ca nu-mi face placere sa ma apropii de oameni? Adica, dupa ce ca imi e cald sa mai stau si lipiti de ei? Si cand spun oameni, ma gandesc la tine. Cand spun lipiti, imi exprim dorinta de a te cuprinde cu bratele mele infime..

Acum spune-mi, inca te mai intrebi de ce ador frigul, toamna, zilele acelea posmorate si racoroase? Pentru ca simt nevoia sa ma bag in sufletul cuiva, sa ii respir respiratia, sa imi simta nasul rece pe lobul urechii, sa imi adulmece mirosul si sa il captiveze modul in care caldura corpului meu se distribuie in fiecare particica a corpului sau.. Tu. Sa ma faci sa chicotesc gadilandu-ma in palma, sa ma lasi sa iti simt genele exagerat de curbate mangaindu-mi pometii.. sa imi saruti buzele conturate de un rosu pal spunandu-mi in soapta " tremuri..".

Cand vine vorba de anotimpuri, preferintele mele nu sunt motivate de insasi caldura sau frigul, frunzele verzi sau ruginii, natura in verde sau in alb....tu ai fost motivul pentru care a trebuit sa aleg intre doua extreme, tu esti cauza pentru care aleg sa urasc, tu vei fi motivul pentru care voi alege sa iubesc.

Ti-am mai spus ca esti anotimpul meu preferat?

9 comentarii:

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.