22 martie 2010

In intuneric

Cand eram mica, uram intunericul. Il detestam. Il invidiam.

Azi..mi-e cel mai bun prieten. Cu timpul am aflat ca in intuneric poti fi cine vrei tu. Poti capata ce infatisare iti doresti. Iti da putere si te protejeaza de priviri ucigatoare.

In intuneric.. pierd numarul lacrimilor ce le vars. In intuneric..tu nu ma vezi. Nici pe mine..nici pe ele.
Nu vei sti niciodata daca te mint sau nu. Chipul n-are cum sa ma tradeze. Are aliatul perfect..bezna. Poate doar tacerea profunda sa-mi fie infidela si sa-ti dea de inteles ca nu e ceva in regula cu mine. Si totusi..n-ai avut niciodata urechi cu care sa imi auzi strigatele ragusite..ti-am spus de atatea ori ca te iubesc, dar tu n-ai auzit..

Poate daca am trai intr-un intuneric absolut, am fi mai buni. Lumina scoate la iveala cele mai urate trasaturi de caracter.

Venim din intuneric si in intuneric ne intoarcem...

7 comentarii:

  1. Hai mai k a iesit dragut;)):*

    RăspundețiȘtergere
  2. Intunericul inseamna intimitate, e ceva personal. Consider ca ai dreptate cand spui ca lumina scoate la iveala lucruri urate pe care noi le facem.
    Iubito, insista cu "te iubesc" ala.... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Diana : Ms..:*

    @ Ale : Nu mai insist cu nimic...am ramas fara voce la cat am urlat :).

    RăspundețiȘtergere
  4. vreau sa iti spun ca lumina a invins intunericul...si nu avem cum sa ajungem tot in intuneric...doar daca faptele tale sunt foarte urate....si vei ajunge in intuneric(iad)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Rebeca : Tin sa te contrazic. Inainte sa te nasti, tu nu stii absolut nimic. E un intuneric infinit, o nestiinta interminabila. E bezna! D-abia cand te nasti vezi lumina. Apoi, atunci cand mori, tu pur si simplu mori. Atat. Eu nu cred in chestii de genul ca sufletul sta pe langa corp nu stiu cate zile, si poate vedea si auzi durerea ce o exprima ceilalti, sau ca sufletul bantuie & shits. Nu..eu cred ca atunci cand mori, mori si atat. Intri in pamant si ala esti. Acolo stai. Nu vezi, nu auzi nimic. Si e bezna. E ca si cand te-ai naste pentru a doua oara, doar ca tu ca persoana fizica si ca suflet nu mai ai puterea de a te dezvolta in lumea asta. Poate in alta lume..:) Sper ca te-am lamurit cum gandesc eu :D

    Aaaa..da. Nu cred nici in rai nici in iad.:D

    RăspundețiȘtergere
  6. nu cred ca stii...dar eu sunt ortodoxa la oastea domnului...si mie de multe ori D`zeu mi`a demonstrat ca exista....si exista rai si iad...si dupa moarte omul merge in asteptare in cer...pt al judeca Dl...iar apoi depinde de faptele sale unde merge(iad...sau rai)
    si orice om...inainte de a se fi nascut...el a fost in rai...Dzeu nu obliga pe nimeni sa creada in El ....a lasat cale libera sa aleaga omul dupa cum vrea...Dar eu iti respect parerea...
    [Rebeca]

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Rebeca: Iti multumesc ca imi respecti parerea, chiar apreciez asta. Fiecare om are puterea de a-si alege principiile si de a-si forma mentalitatea. Ca intervin elemente ce il influenteaza, asta e altceva. Insa, dupa cum spuneam, fiecare alege in ce sa creada si in ce nu.

    O seara buna! :)

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.