15 martie 2010

Te rog, nu ma alunga..


Ai trecut de multe ori pe langa acel caine al nimanui, ce intotdeauna isi asteapta cuminte resturile de mancare, in fata blocului.

Eu sunt aici si astept sa imi hranesti sufletul. Privesc in fiecare zi in sus, sperand ca imi vei arunca ceva de la geam. Oh..stau neclintita, sa nu cumva sa ratez momentul glorios. Stiu ca nu voi fi niciodata ca ea, adorata careia i-ai pus la dispozitie toata casa, mancare si iubire. Stiu ca nu ma vei putea iubi vreodata asa cum o iubesti pe ea. Iarna, ea are un loc cald in care sa isi intinda labutele, insa pe mine ma incalzeste gandul ca intr-o zi ma vei lua acasa. Vara, ai grija de ea sa nu fie deshidratata, insa eu ma ingrijesc singura band apa clocotita din toate baltile ce-mi ies in cale.

Te intampin in fiecare dimineata cu chipul acela de fiinta care urla printre gemete : " Te rog! Am nevoie de dragostea ta!". Pe vant, ploaie , ninsori sau soare eu sunt intotdeauna acolo pentru tine. In caz de nevoie, te apar de cei ce vor sa te fure. Insa tu... de cele mai multe ori treci nepasator pe langa mine. Alteori, imi oferi o mangaiere ce n-ar putea fi comparata nici cu cel mai delicios os!

Eu sunt aici, doar pentru tine. Te rog nu ma alunga..

4 comentarii:

  1. Ce asemenare interesanta. Frumoasa abordare si frumoase randuri. Felicitari :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Ioana, stiu ca sunt offtopic... si imi cer scuze pentru asta. Vad un sondak la tine pe blog cu "cate de des spui te iubesc?". Nu am inteles de care parte a baricadei esti. Tu preferi sa ti se spuna sau sa spui de 10 ori pe zi? Sau o data la o luna?

    Am senzatia ca daca o spui foarte des... isi pierde din farmec...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Somerio [ ptr mine, tot somerio ramai >:) ] : Prefer sa mi se arate in fiecare zi, si sa mi se spuna mai rar. Mai rarut ca-i mai dragut. :D

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.