08 martie 2010

Un deal, o vale. Inca un deal, inca o vale..


Se spune ca in viata, dar acum vorbim de dragoste, exista suisuri si coborasuri. Se spune ca dupa un deal urmeaza o vale, iar dupa acea vale inca un deal.. Ea coboara incontinuu acelasi sir infinit de trepte. Probabil ca n-a ajuns inca la iesire, acolo unde o asteapta un decor greu de privit..mii si mii de dealuri si vai.

Din cand in cand, se mai impiedica, dar se ridica si porneste din nou la drum cu acelasi curaj. Uneori, sare cate 2-3 trepte neputand sa-si stapaneasca pofta de curiozitate. Alteori, stationeaza pe o oarecare treapta si viseaza pana ce un trecator imaginar o face sa tresara si sa o duca cu gandul la scopul ei.

Ar fi momentul sa scoata putin capul pe geam, sa traga aer in piept si sa isi stimuleze putin sufletul cu bucatica de peisaj care se zareste printre zabrele..

7 comentarii:

  1. That is just life! And sometimes it is beautiful...:D
    sanatate...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate postari ai in genu' la asta ? Ce conteaza. La fel de impresionant e fiecare post. Totusi... capu' sus mereu . Miss you sooo much and.. i love you, bitch ;)) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. @ achilianu : Sanatate si tie!

    @ Claudia : Nu stiu cate am, dar ador sa le scriu.. Miss u too :*

    RăspundețiȘtergere
  4. io cunosc oameni care au avut un drum foarte lin in viat.
    dar asta nu inseamna c-au fost, obligatoriu, fericiti!
    oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
  5. @ rebelu : Asta inseamna ca au fost niste oameni echilibrati carora chiar daca , sa spunem, nu le-a suras niciodata "norocul", au avut puterea si modestia de a trece cu usurinta peste greutati.. Alta explicatie nu prea gasesc :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca de obicei, imi place cum ai scris. Si sunt si de acord, adica impartasesc... aceleasi ganduri.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Ale : Nu stiu de ce, dar imi vine sa spun " Sa fie intr-un ceas bun! " :)) Ce legatura are, habar nu am..

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.