30 iunie 2010

Ucide-ma din nou, caci eu te voi ierta inca o data


Mi-ai ucis sufletul cu sange rece. Mi-ai infipt un cutit in inima, a incetat sa bata. Insa tu nici acum nu te-ai oprit din a suci cutitul in rana..

De vei auzi pasi prin casa, tarziu in noapte, sa stii ca sunt eu. De vei avea impresia ca umbre te urmaresc si vei incerca sa te calmezi spunandu-ti ca este doar rodul imaginatiei tale, sa te opresti doua secunde si sa te gandesti mai bine. Atunci vei sti ca sunt eu. Si teama de mine te va cuprinde, vei avea mii de cosmaruri ce vor deveni realitate.

Cand pe frunte-ti va curge sudoare rece si un fior racoritor te va cuprinde, vei sti ca sunt eu. Cuvintele de dragoste soptite langa perna ta, vor fi ale mele, iubito. Perdeaua nu va tremura din cauza vantului. Adu-ti aminte ca ferestrele sunt inchise. Stii doar, sunt eu.. Cel pe care l-ai tradat si l-ai lasat sa zaca intr-o balta de lacrimi...

Vei tresari din pat in miez de noapte crezand ca ai auzit un sunet dubios. Iti vei aseza corpul tremurand din nou pe pat. Iubito, iarta-ma ca te-am trezit. Strigatele mele de durere se pare ca depasesc orice bariera. De vei avea tendinta sa te uiti inapoi in intuneric, nu face asta. Eu sunt in spatele tau, o stii, doar ca nu ma poti vedea.

Si mii de ganduri sinistre te vor invada si-ti vei aduce aminte cat de mult imi placea sa ma joc cu mintea oamenilor. La scurt timp, vei ajunge in pragul nebuniei. Nimeni nu o sa te creada ca-n fiecare noapte adormi langa decedatul tau iubit, ca atunci cand te invelesti pe tine, il invelesti si pe el, ca atunci cand strangi perna puternic la piept, il tii pe el in brate.

Si vei claca. Iti vei pierde mintile. Iar la final, vei veni langa mine. Impreuna, doua umbre fara menire pe un tinut secat de viata, iubindu-se in pace.
Si n-am sa te iert ca pentru o secunda te-ai indoit de dragostea mea. Insa poate acum vei intelege ca iubirea ce ti-o port, poate ierta pacatul suprem. Ucide-ma de mii de ori. De mii de ori vei fi iertata...

2 comentarii:

  1. "Eu sunt in spatele tau, o stii, doar ca nu ma poti vedea."


    "Şi n'am să te iert pentru că o secundă te'ai îndoit de dragostea mea"

    Cât de mult îmi place :-<

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.