15 ianuarie 2012

Ignora-ma

Toate se aduna si toate pier si nicio zi nu e mai buna decat cea de ieri. Toti cei care te cunosc nu inteleg, asa ca subtil iti gasesti refugiul printre oameni si fete noi, acolo unde nimeni nu stie cine esti tu si totusi te accepta asa cum esti, fara niciun fel de intrebari.

Lacrimi vinovate sapa santuri adanci in obraji tai, dar nimanui nu-i pasa. Si e atat de placut sa nu le pese..
Cu totii asteapta schimbarea, insa tu nu ai de gand sa o faci. Preferi sa ramai asa cum esti decat sa promiti schimbarea fara a te tine de promisiune. Esti singurul ce are dreptul de a te judeca si singurul care nu ar trebui sa se judece.


Porti lupte seculare cu cei din jur zi de zi, fara ca ei sa stie ca adevarata lupta are loc in tine. "Tu nu ai mandrie" iti spun, pe cand ei nu stiu ca adevarata ta mandrie este aceea ca traiesti exact asa cum vrei tu, si nu cum cred ei ca ar trebui. Unii o numesc rebeliune, altii nesupunere, lipsa de rusine. Eu o numesc dovada de existenta.


Ignora-ma. As da orice sa innot intr-o mare de oameni si ignoranta sa ma inconjoare...Am sa strig ceva mai tarziu dupa atentie, dar nu imi fac probleme.

[Si poza cu noi doi inca zace in rama prafuita. Maine am sa pun o oglinda in locul ei, iubitule, ca sa imi amintesc cine eram inainte de a te lasa sa imi darami sufletul ca pe niste piese nenorocite de domino.]



Un comentariu:

  1. Toti cei care te cunosc nu te inteleg, fiindca nu vrei sa te faci inteleasa. Deschide-te si atunci vei fi acceptata asa cum esti, fara intrebari care sa iti tulbure furtuna din sufletul tau.
    Sa te gandesti ca santul din sufletul meu e mult mai adanc atunci cand lacrimile iti curg pe obraji. Nu iti cer sa ma intelegi, imi vei intelege cuvintele cand vei si tu mama.
    Poate ca nimeni nu asteapta vreo schimbare de la tine, fiindca tu deja te-ai schimbat. Unii o intelegem, altii nu. Important e sa te intelegi tu singura. Uita-te adanc in sufletul tau si descopera cine esti. Toti cei care te iubesc vor fi alaturi de tine, neconditionat.
    Pentru a-ti demonstra tie insati ca existi nu trebuie sa fii rebela, lipsita de bun simt sau sa spui minciuni celor dragi. Eu cred ca dovada existentei e dragostea, sub diferite forme. Dragoste pe care trebuie sa o si arati. Degeaba iubesti daca nu lasi sa simta asta. In dragoste uneori, ca si in viata, ar trebui sa facem compromisuri pe care nu ni le dorim. Dar daca iubim cu adevarat, peste un timp ne vom felicita singuri in sinea noastra, ca am fost intelepti si am acceptat compromisul.
    Nu stiu cum cineva poate fi fericit printre necunoscuti, printre oameni care nu te cunosc asa cum esti. Fericirea, dragostea, lucrurile marunte care ne fac sa zambim ar trebui impartasite. Dar si durerile adanci din suflet care fac rani greu de vindecat nu ar trebui ascunse in fata altor suflete care sufera pentru tine.
    Dorinta ta de izolare printre necunoscuti poate a pornit si de la ignoranta celor apropiati. Eu sau cei care te iubim neconditionat poate am gresit, nu am stiut sa te ascultam, sa te facem sa ai incredere ca oricat de rebela sau inchisa in fata noastra ai fi, noi TE IUBIM. Fara intrebari si sfaturi daca tu asta iti doresti.
    M-e dor de tine, puiul meu.

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.