11 februarie 2012

Ucide

Ajung intr-un Rai conspirat de ei privind doar un rasarit trudit la malul singurii mari de pe pamant, sau meditand asupra unui semineu inabusit. Contempland zilele apuse, ea isi da seama ca el fusese si inca era o jumatate ... de drept a ei, si doar a ei. Doua suflete, constranse de visele lor impreunate, contopite intr-unul singur. Pe vremea aceea, ei o numeau iubire. Ceea ce nu stiau ei, e ca era ceva mai presus decat atat. Si poate inca este.

Ucide soarele, iubitule. Nu vreau sa stiu ca e timpul sa plec de langa tine. Ucide soarele, ucide luna, ucide timpul sau orice altceva ce ne-ar putea indeparta. Contopeste sufletele noastre departe de tot, la lumina unui felinar, intr-un colt uitat de lume.

Priveste cerul ne-nstelat si pierde-te cu mine printre miile noastre stele, ascunse de ochii celorlalti . Tine-ma de mana si observa cum timpul a pierit doar pentru noi doi. Saruta-ma si observa cum spatiul piere sub ochii nostri.

Apoi pleaca.

Un comentariu:

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.