29 martie 2012

Explozie

O clipire. Un zambet. O atingere. Un sarut.

Explodezi. Te imprastii in mii si mii de franturi pline de fericire si extaz. Nu iti poti da seama daca timpul ramane neclintit sau o viata de om trece grabnic pe langa tine. Nu are nicio relevanta. E doar o clipire.

Arzi. Te mistui in flacarile sale, te lasi prada fiecarui gest al sau. Il sorbi cu putere prin ochii umezi si ii patrunzi cat de adanc poti privirea. Primesti in schimb un zambet divin. Nimic din jur nu se mai remarca.

Plesnesti. Fiece particula a corpului tau lupta impotriva placerii si se zbate din adancuri opunand o rezistenta ce se dovedeste ca de fiecare data a fi in zadar. Atingerea lui castiga lupta iar tu te pierzi in miile de abisuri unde el te conduce. Si fiecare lucru isi pierde insemnatatea.

Sarutul sau pare a fi lovitura de gratie pe care tu in secret o ravneai, afisand subtil desfatarea. Te desfiintezi total, pierzand orice legatura cu viata... Apoi, porniti impreuna inapoi pe acelasi drum doar pentru a o lua de la capat o data, inca o data, si inca o data...

O clipire. Un zambet. O atingere. Un sarut...


Un comentariu:

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.