07 martie 2012

Tacerea ta


 Mi-ai s-a spus:"Ceea ce nu te omoara te face mai puternic! Capul sus!". Dar nu mi-ai oferit siguranta ca eu...voi deveni mai puternica.

Tu esti impasul meu in fiecare zi. O amintire ce trebuie depasita. Am nevoie de tine pentru a te uita. Ma privesc in oglinda si nu vad decat o parte din tine ce ai preferat sa o lasi in urma. Nu mai stiu cine e ea, copila cu ochi negri-nlacrimati. Iti caut chipul si calmul in fiecare individ zarit pe strada. Ma caut in fapt, pe mine.

Obosita dupa cautarea in van, imi asez capul pe perna si inchid ochii. Un intuneric neplacut, ma inconjoara. Tu nu esti langa mine si ma sperie gandul de a pleca in vise singura. Fara tine. Vino si ai grija de mine. Vino langa mine si fa-ma sa te uit. Inlocuieste-te in inima mea cu altceva, te rog. Fa-ma sa iubesc intunericul din vis mai mult decat te iubesc pe tine. Apoi pleaca..

M-ai invatat fara sa vrei sa-mi gasesc cuvintele intotdeauna, desi tacerea ta a fost cel mai limpede raspuns. Iar fara tine ... voi invata din mers.


2 comentarii:

  1. Se pare ca nu te-ai schimbat:D.Vrei sa scot protectia de la celalalt blog?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da! Chiar te rog! Ieri am facut curat prin blogroll si am crezut ca il tii doar pentru tine. Lasa-mi un comentariu cu id-ul de mess ( evident ca nu il public ).

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.