30 mai 2014

Ai stiut dintotdeauna..

Ai stiut dintotdeauna ca iti vei dori mai mult de atat. Si dintotdeauna ai stiut ca nu vei avea. Orgolii stranse laolalta, secrete rusinoase ce stau umar la umar precum doi camarazi, un adevar crud si greu de inghitit.
Nu vei avea niciodata mai mult decat ai acum. Paseste inapoi cu pasi marunti si indeparteaza-te meticulos de asteptarile-ti desarte. Indeparteaza-te de tot inainte sa fie prea tarziu, inainte sa vrei mai mult si inevitabil sa te lovesti de al sau refuz.
Ti-ai da un minut din viata sa iti poti vedea viitorul? Considera sfaturile mele iubito niste previziuni mai mult decat usor de anticipat. Asculta-mi cuvintele, asculta-ti gandurile. Amandoua stim ca nu vei avea niciodata mai mult decat ai acum... paseste.
Sa negi o situatie asa simpla de inteles si clar conturata in privirile tuturor e masochism propriu curat. Sa intelegi si totusi sa-ti negi propriile ganduri e naiv, imatur si dureros. Mai dureros decat fericirea falsa de care tu esti agatata acum.
Paseste. Da-ti drumul. Pleaca.
Indeparteaza-te de tot inainte sa fie prea tarziu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.