26 ianuarie 2009

Reteta pentru corason


E ciudat cum timpul poate schimba pe cineva atat de drastic. E ciudat cum acea persoana isi schimba atat de usor modul de a gandi si de a ii judeca pe cei din jurul sau. Poate acum ceva timp va impartaseati sentimente reciproc. Ii spuneai Te iubesc, iti raspundea in acelasi mod..:Si eu te iubesc. Acum un simplu "Te iubesc" nu iti aduce ca raspuns decat un " Da ma rog...ti se pare ca seman cu Elodia?". Oare de ce e nevoie ca sa recapeti increderea? Poate gesturile sunt indeajuns , uneori totusi pot sa alunece catre mari prostii pe care le regretam mai apoi. Pentru neincrederea acordata incepem sa uram persoana respectiva si sa o iubim in acelasi timp. E posibil asa ceva? Este. In caz ca imi citesti acum gandurile scrise aici , poate ar trebui sa te gandesti si tu daca ai iubit si ai urat in acelasi timp chiar si pret de cateva secunde. . Intensitatea sentimentelor nu poate fi exprimata doar prin cuvinte sau prin gesturi. Uneori nu poate fi exprimata deloc..E acel gust amar din suflet pe care il simti atunci cand vrei totusi sa demonstrezi ca iubesti si nu ai cum...Asa ca nu ramai decat cu solutzia sa iti incui acele sentimente intrun cufar si sa il asezi la loc de onoare in sufletul tau. Doar pentru ca iubesti si nu stii cum sa o demonstrezi , si te ranesti din ce in ce mai mult , nu inseamna ca nu poti separa asta de restul vietii tale. Traieste doar pentru tine , iar cand va veni momentul , cineva iti va deschide cufarul si vei trai si pentru el. Nimic si nimeni nu merita un efort asa de mare, acela sa iti lasi sentimentele sa pluteasca pentru ei in sufletul tau si sa iti invadeze gandirea si modul de a trai. Suferinta umana copleseste liniile albastre sau rosii trasate la granitele dintre tari...

Cu dedicatie speciala pentru cei care au inimioara franta in 2 bucati ;;)

3 comentarii:

  1. Ioano, nu pot sa cred ca ai postat despre inimioara pe blog;)). Sunt intr-un fel socata:P. Ma bucur ca ai scris despre asa ceva, nu credeam ca eshti atatd e profunda:">. Si nu ma simt la dediktie;))

    RăspundețiȘtergere
  2. asta era pe haicinciu meu fei :P la jurnal am mai multe :-> dar nu shtie nimeni de ele..

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dreptate..:-< te pup :X:* rox

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.