09 aprilie 2009

Miopia , un aragaz si cateva milioane


Interesant. Am constatat ca sunt chioara. Ma rog..nu foarte , dar conteaza ca sunt nevoita sa port ochelari. Cum d-abea am dat comanda pentru mult-dorita ustensila pe care d-aaabeeeaa astept sa o port [ da' de unde :-L ] maica-mea deja a inceput sa ma strige "aragaz". Din gluma in gluma chiar a devenit enervant! Ce stim [ sau nu..] e ca miopia costa!Adica...2 milioane o rama de ochelari?! Placata cu aur nu e , autograful piticului porno nu il detine , Luis Vuitton ? Sau D&G? nici atat.. Ca sa fie o suma frumoasa , lentilele sunt si ele doua milioane. Intrebarea e : de ce in Germania spre exemplu , copii sub 18 ani au acces gratuit la astfel de "ustensile" [ adica e moca! ] si aici tre sa dai "o caruta de bani" pentru un lucru destul de mic..? Hai ca m-am si enervat..:-L Prea tare nu ma vait ca stiu ca sunt altele..si mai si.

6 comentarii:

  1. Ioano, am astigmatism din nastere si o data pe an trebuie sa-mi schimb lentilele (adica ma costa in jur de 2-3 milioane), plus ramele (pentru ca se demodeaza) o data la 1-2 ani (adica vreo 5-6 milioane, pe putin, depinde de ce vreau sa-mi cumpar). Numai tu puteai scrie un articol despre ochelarii tai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu compari Germania cu R(r)omania? Cum ar fi sa ma compar eu cu Rafael Nadal, sau Federer la tenis ? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu nu..nu imi permit sa il compar pe Rafael Nadal cu tine! :)) Chestia e ca nu e mare rahat o pereche de ochelari..de aceea am comparat. Sunt doar ochelari , nu ecologie sau bun simt.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uitai..cat despre Federer... un varf de unghie pe langa un maestru ca tine ;) ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Schimbarile se fac de jos. Se incepe cu lucrurile mici, pentru ca mai apoi, sa se ajunga si la cele mari. Chiar si niste ochelari moca pentru cei sub 18 ani ar fi insemnat ceva.

    Mi-a dat bip Federer ca nu mai are credit, l-am sunat eu inapoi si m-a intrebat daca poate sa joace cu un maestru ca mine. I-am zis ca o sa incerc sa gasesc juma' de ora si pentru el. Sa vedem cand o sa pot...e greu...vedetele n-au timp pentru oricine.

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.