21 aprilie 2009

Sa urasti , e un lucru ce se-nvata

Pacatuiesc. [ Serios?]

Urasc oamenii. Suna ca o consecinta sau ca o concluzie? N-am fost fabricata sa ii urasc de la inceput , dar lipsa lor de reactie si sila in care traiesc si isi fac treaba ma lasa rece. Asta asa ..la general. Totusi hai , nu va suparati pe mine pentru ca va urasc. Sau nu sunteti oameni? Pai mai bine..aveti simpatia mea castigata din start! Ma c*c in ele de generalitati.

Urasc sistemul. E apa amestecata cu pietre. Nu e bun de nimic..dupa ce ca nu poti sa il inghiti, ai si un gust ca dracu in gura si iti ramane si nisip in masele. Oamenii cavernelor parca se descurcau mai bine. Sau cel putin pareau mai fericiti decat noi...

Urasc proverbele. "Masline mananci , masline te caci." ( nu e proverb..e un simplu gand bolnav al unei minti murdare- in momentele mele , mai pe scurt). Le urasc pentru ca au dreptate .

Urasc jocurile . Nu veti ajunge ca Barbie , nu va veti trezi a doua zi intr-o lume fantastica din WoW, si nici nu veti face comert pe bune intr-o realitate paralela numita Triburi. Pentru cateva ore le iubesc totusi. Ma fac sa uit cate probleme am pe cap si cate lucruri urasc cu adevarat.

Urasc hainele. O simpla frunza imi era de ajuns..

Urasc in special carnea. [ In momentele mele..] Vorbind serios , prefer un ardei si o rosie decat un picior de pui , cu piele si par pe el. Legumele n-au par si nici piele. Ele rontaie , nu sunt gelatinoase si nu imi provoaca sila.

Urasc curvele. Cine nu o face?

Urasc sa vorbesc. Prefer sa scriu. Cand vorbesc ma pierd in cuvinte. Cand scriu , backspace-ul e cel mai bun prieten al meu.

In schimb , iubesc sa aberez...si sa infasor cuvinte pe franghii , sa pictez pagini intregi cu ganduri. Doar ganduri..

6 comentarii:

  1. Nu stiu cum reusesti dar mereu ma prinzi cu subiecte tale.
    Nici mie nu-mi plac visatorii astia care dau acatiste la biserica sa treaca "level"-ul la wow. Astia nu traiesc in lumea reala. Sunt undeva prin stratosfera, si joaca CounterStrike in pauzele de "Triburi".

    In rest, buna ideea cu frunza. Grupul baietilor care iubesc fetele saluta initiativa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Razvan , ma faci sa rosesc! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Urasti... Nu cumva e prea dur cuvantul acesta pentru o visatoare ca tine?
    P.S.: De acord in totalitate cu 4 idei. La restul oscilez :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana si visatorii ( asa , ca mine :D ) au dreptul si puterea de a detine asemenea sentimente.

    Care's alea 4?:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Eee... Daca vroiam sa le zic le enumeram de la inceput :P. Te las pe tine sa ghicesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai..presupun ca urasti curvele :)). Ca iti era de ajuns si tie ( in general barbatilor..) o frunza. Am observat ca tu te tii de lucruri serioase gen " Shakespeare" :)) deci presupun ca si in privinta jocurilor ai cam aceleasi aspiratii. Sistemul enerveaza pe toata lumea, deci inclin si spre asta.

    Cat despre mancare , oameni si exprimare orala sau scrisa...asta depinde de la om la om :D.

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.