01 noiembrie 2009

Bang! O sageata mi-a strapuns sufletul..

El spunea intr-un amarat de offline lasat :" ...nu ne-am mai vazut de mult....imi pare rau sa iti spun...dar, nu mai putem continua asa... parerea mea este ca mai bine ne despartim acum decat sa o lungim prea mult... eu sunt mai mare ca tine... e timpul tau sa te distrezi fara obligatii fata de mine... imi pare rau sincer... cel mai bine e sa nu mai vorbim deloc ceva vreme... dupa ce citesti mesajul te rog nu ma suna.. ca n-am ce sa iti mai explic ! papa si mi-a parut bine , neam distrat bine cat a fost frumos !"

Si bang! Lovita acolo unde ma doare mai tare. Lovita pe la spate. Am cazut secerata la pamant.

Inima ce inainte batea cu tobe indiene pentru el acum nu se mai aude. Se-aud gonguri din inauntrul ei..flashuri ii trec prin fata ochilor amintindu-si de clipe frumoase, de vise neimplite, de sentimente profund traite. Lacrimi inca curg din ochii ei trecuti in nefiinta. Privirea nu mai exprima decat amaraciune. I se daruise cu trup si suflet, era primul pentru care simtea ceva atat de special. Era acel "el" din adolescenta fiecarei fete. Acum ea zace cu mana pe mouse, cu telefonul in cealalta mana asteptand un semn..nimic insa. Pana si mama sa a incercat sa o linisteasca trantindu-i acea replica demna de orice mama : " asa-s barbatii mama..". Ea stia mai bine.

Nu ma asteptam. Nu ma asteptam la nimic, nu ma asteptam sa fie atat de devreme, nu ma asteptam sa fii atat de las.. Nimeni nu se asteapta sa-l raneasca cineva...pana cand..bang! Fix de unde nu te astepti. Dopul ala amar prezicea ceva..

Nu ma lasa asa, secata de viata. Spune-mi doua cuvinte..mai poarta o simpla conversatie cu mine. Spune-mi in fata ca aici s-a terminat. Nu fii las, fa ceva pentru tine. Fii demn si gaseste puterea sa vorbesti...incearca sa nu ramai o amintire rusinoasa..

Nu asa se face..ai ajuns la o varsta la care ar trebui sa stii cum sa comunici. Poate nu ai intalnit pe nimeni care sa iti spuna pana acum ca regreta si nu regreta tot ceea ce se leaga de tine. Sunt mai mica decat tine, da..dar am invatat ceea ce este important in viata. Daca drumul curiozitatii te va conduce pana aici, as fii fericita daca ai citi ce am scris.

Sa-mi bag ceva in ele de lacrimi!

16 comentarii:

  1. Paraschiv Valentin1 noiembrie 2009 la 16:57

    imi pare rau Ioana
    te respect foarte mult pentru felul in care vezi lumea
    dar sunt lucruri pe care nu le poti controla, doar .. se intampla si te afecteaza profund
    fii optimista
    Valy Paraschiv

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult Vali.. optimista sunt de fel, dar uite ca se mai intampla sa fiu lovita cand nu ma astept..si oricat de mult optimism as avea, nu pot sa trec cu una cu doua peste, cum fac in alte cazuri. Iti multumesc pentru ce ai spus..ai audus o picatura de optimism in mine. Putin cate putin, o sa ma reincarc cu optimism :)

    RăspundețiȘtergere
  3. bway daca este adevarat ceea ce spui si daca este despre tine si despre ceea ce stiu eu chiar imi pare rau.. a fost un prost si un las acum ca nu te-a spus in fata. Daca el asa este nu ai ce sa ii faci.. revin la vorba dar nu in intregime:-< imi pare sincer rau si ai grija ce faci pe viitor iti tin pumii si fi optimista cum esti tu de obicei nu lasa o asemenea intamplare sa nu iti mai de-a voie sa iti folosesti optimismul.. fi tare, fi dura ioana. suuces la prima convorbire telefonica cu el:* SUCCES:* si sa nu uiti ca eu te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. imi pare rau pt tn :-< .. fi optimista .. o sa vezi ca pana la urma toate trec ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Sincer ... imi pare rau pentru tine :<.Mergi mai departe,fii ioana aia pe care o jtiu de cand eram mici :))..de te bateam,te faceai ca pleci,dar te intorceai in urmatoarele 5 minute,apareai de dupa fantana ji te purtai ca ji cand nu s'ar fi intamplat nimic.Cum zicea cineva ji mai sus,fii optimista,fii tu,fii ioana aia pe care o apreciez mult ji care imi lipsejte.O sa treaca ji asta. Life goes on...and.. [i still love you..]

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) Mersi Ovidiule..tot eu ma suparam, tot eu ma impacam..:) Stiu ca merge mai departe viata..dar mai intai trec prin asta..;)) Si eu te iubesc :* tovaras din copilarie :))

    RăspundețiȘtergere
  7. ...primele 50 de despartiri sint mai grele, apoi te obisnuiesti sti ca o sa fie dar nu stii cind.. mergi cu el (ea) de mina si te gindesti..oare o sa ma prinda Craciunul cu el (ea)?..si nu..pe mine nu m-a prins niciodata..
    Fiecare şut primit te duce cu un pas inainte !

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Ninu : Adevarul e ca mai bine sa primesc un sut din cand in cand, sa ajung undeva unde imi va fi bine.. decat sa primesc unul prea dur astfel incat sa nu mai pot sa ma mai ridic.. Mersi mult :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubito ..numai fi trista :-< imi dau seama ca ti-e greu...si ca suferi mult...dar toate trec..o sa treaca si asta >:D<.ai multi prieteni aproape.. :).Bya.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiu..toate trec, da-le dracu :) Asa e..nu stiu ce m-as face fara prieteni.. Mersi mult :*:*

    RăspundețiȘtergere
  11. orice picior in fund e un pas inainte sti bine asta, iar noi barbatii nu le intelegem pe femei de ce vor intotdeuna explicatii si consideram ca nu-si au rostul oricum e acelasi rezultat final, nu vreau sa tin partea regnului din care fac parte cu asta.
    Ai o personalitate puternica si poti sa iei asta ca o experienta de viata si considera ca poate nici nu te merita ;).
    Bafta la tot si toate

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar am observat chestia asta..barbatii in general nu dau explicatii.. pe cand femeile se simt obligate sa dea. De ce?;)) Mie mi se pare ca o explicatie in plus ma linisteste, ma face sa ma simt mai confortabil.. prefer sa vorbesc, sa vars tot..decat sa tac si sa induc in eroare.

    RăspundețiȘtergere
  13. in general nu sunt chiar atat de hotarati si le e frica sa nu cada prada impacarii si atunci le e mai simplu sa dispara.
    Oricum e clar ca ciorba reaicalzita nu mai are acelasi gust ;).

    RăspundețiȘtergere
  14. Am auzit si chestia asta exact ieri..:) " sa nu cada prada impacarii" , fara voie.. Deci sa-nteleg ca barbatii sunt sensibili si usor de influentat?;;)

    Mie-mi place ciorba reincalzita..mai pui putina sare si e ca noua ;)).

    RăspundețiȘtergere
  15. noua nu va mai fi niciodata iar sare depinde de gust poate o sarezi prea tare sau e prea mare si nu se dizolva si scrsneste printre dinti ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai..cam asa e. Pana la urma cred ca as face alta ciorba..;))

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.