17 noiembrie 2009

Barbatul precum o tigara..


Se furisase pe veranda unde, subtil, isi aprinsese o tigara. Privea in gol si se gandea..erau singurele momente ce ii puteau oferi libertatea de a gandi asa cum isi dorea, singurul spatiu unde se regasea. Scruma cu un stil feminin pe pervaz. Dupa cateva minute, ascundea urmele ce puteau dovedi actul interzis si cu mult calm mangaia suprafata patata de scrum cu servetelul umed ce-l ascundea in buzunar, ce avea un scop precis. Si-a permis sa se intrerupa pe sine si sa traga o concluzie simpla : Asa-s barbatii...ca tigarile. Simti nevoia de ei, iti ofera cateva minute de extaz, te parasesc usor lasandu-ti un gust amar si mai apoi se transforma in scrum. Esti nevoita sa cureti, sa uiti de ei. Mai tarziu..iti aprinzi alta tigara.. Aparent, pare mai buna..dar nu uita ca-i aceeasi marca.
Barbatii.. creeaza dependenta si dauneaza grav sanatatii tale si a celor din jurul tau.

8 comentarii:

  1. Si cand o sa dai de un trabuc?
    O saptamana placuta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Trabucul n-am cum sa il trag in piept, sa il simt din plin. E doar ceva de fatada, o aparenta, chiar daca e ceva placut. Si pe langa asta..e si barosan :->

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-a placut mottoul de la sf >:D< Bafta in continuare :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Bogdan, iti suna cunoscut?:)) Aseara facusem o promisiune..si intre timp, mi s-a pus si un carcel :)). Multumesc :*

    Mersi Emme!

    RăspundețiȘtergere
  5. depinde mult de marca si de dependenta ;)
    oricum se spune ca tutunul dauneaza grav sanatatii dar oare ce nu dauneaza?

    RăspundețiȘtergere
  6. nu uita ca poti schimba pachetul de tigari. ti-ai construit frumos ce vroiai sa transmiti. nota 10 pentru asta, dar referitor la substanta cred ca gresesti putin. nu uita ca femeile vin mereu din urma la capitolul asta si tind sa depaseasca daca nu chiar au reusit. intr-o relatie din ziua de astazi poti avea incredere intr-un barbat tot la fel de mult pe cat poti avea intr-o femeie.

    teoria ta era perfect valabila acum cel putin 10 ani. in general teoria ta se poate aplica in societatile conservatoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ ramai treaz : Intr-adevar, pot sa schimb pachetul de tigari...dar poate nu-mi place la fel de mult ca cel de dinaintea lui :) Si da..pot avea incredere intr-un barbat la fel de mult pe cat pot avea si intr-o femeie..dar ce farmec ar mai avea?:)

    Daca-mi permiti sa te contrazic si sa imi sustin in continuare punctul de vedere, eu cred ca teoria asta e aplicata de cand lumea si sunt sigura ca va mai fi..

    Mersi! O seara frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.