19 noiembrie 2009

Basescu imparte prezervative!

In general, nu scriu despre politica pentru ca mi se pare total absurda. Dar ce mi-a fost dat sa pun azi in cutia cu amintiri, ma face sa scriu doua vorbe aici...

Deci: Iesisem de la scoala cu doua prietene, ne plimbam putin pe strada principala a orasului. Ditamai grupul de reprezentati ai PDL ( Base adica ), imparteau tot felul de fluturasi. Un nene insistent imi baga fluturasele in ochi si i-am spus " Lasa-ma domnle, n-am 18 ani, nu pot sa votez." Nu s-a lasat pana nu mi-a bagat 10 pliante pe gat. Le-am aruncat la primul cos de gunoi.

Mai apoi, o doamna draguta vine zambind la noi " Buna ziua, domnisoarelor!". Cu gandul ca vrea sa ne dea alte pliante, m-am repetat " N-am 18 ani, nu pot vota!!!". Surprinzator, tipa scoate dintr-o cutiuta alte cutiute 3 mai mici..si spune cu entuziasm " Nu trebuie sa aveti 18 ani ca sa folositi prezervative!". Ok..Ne-a bufnit rasul pe toate trei, era de asteptat.

Iar acum, intreb : Pentru ce dracu imparti prezervative la o campanie electorala? [ Bunica-mea zice "Lasa ca e bine." ] Avem si raspunsul clar scris pe cutiutele de prezervative : " Micsoreaza numarul de ticalosi! Voteaza presedintele! Gandeste cu cap! Micsoreaza numarul de parlamentari si scade riscul de imbolnavire!". Haha, very funny. Mai multe succesuri aveati daca imparteati ca de fiecare data chibrite, pixuri, calendare. Crezi ca unei babe ii mai trebuie un prezervativ? O sa raspundeti ca nu, dar unei persoane de 25 de ani cu drept de vot, da. Ce persoana de 25 de ani crezi ca se mai duce la vot?:) Sa fim seriosi, majoritatea celor care voteaza este de varsta batrana.. Noua, puradeilor, nu prea ne mai pasa.

Ma scuzati de indrazneala, dar vibratoare cand impartiti?












Imagini preluate de aici.

14 comentarii:

  1. Cica vrea sa legalizeze prostitutia ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) disperat si Base asta...oricum eu votez cu Cernea...primu' meu vot sincer.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti dai seama ca daca tata lui Basescu folosea prezervativ tara asta scapa de criza ?... Campania asta cu prezervative mi se pare super :))

    RăspundețiȘtergere
  4. De fapt, ti-a dat un nene doar un fluturas, in timp ce eu ziceam "N-avem 18 ani", iar tipa a spus " ca sa folositi asta, nu va trebuie drept de vot":))

    Le cam infloresti:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmm, am ratat momentul, chiar fac colectie de prezervative. :( M-ai ofticat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Miruno, e acelasi cacat date fiind circumstantele. Daca ai drept de vot, automai ai 18 sau peste 18 ani. Asa ca expresia " Nu va trebuie 18 ani ca sa folositi prezervative" si "Nu va trebuie drept de vot ca sa folositi prezervative" e aceeeelasi lucru :)

    Mitza, ti-l ofer cu placere :)) Ti-l trimit prin posta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce imaginatie au, vere =)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Lilu, toata stima mea, si eu tot cu cernea ma votat, in turul doi il votez pe antonescu.

    Claudia, multe realizari pe viitor !

    RăspundețiȘtergere
  10. "Micsoreaza numarul de ticalosi!" ...din partea unui partid politic?Pun pariu ca erau sparte cu acul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Diavole, as baga mana in foc si eu pentru asta!

    RăspundețiȘtergere
  12. baniesc ca prezervativele nu le dau la batrani, ca batrani si cu prezervative si fara se cam duc la vot...s-au gandit ca sa ii atraga si pe tineri sa mearga la vot, dar nu cred ca reusesc. eu voi vota impotriva lui Basescu

    RăspundețiȘtergere
  13. cool scris :). keep up the good work si vei ajunge (daca vrei) un editorialist de umor foarte bun :). spor mult in continuare!

    P.S. 'cearca si la mine si vezi de iti place ceva de pe blog :)

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.