24 noiembrie 2009

Haosul meu organizat

Si e posibil sa fiu inteleasa gresit. Si e posibil sa nu ma cunoasca nimeni cu adevarat.
Orice gest putin iesit din comun este catalogat nebunie curata. Aici nu-i vorba de nebunie..e vorba de mai mult decat atat.

Exagerarile si conceptiile mele s-ar putea sa ii sperie, sa-si creeze o imagine gresita. In spatele oricarui zid de piatra, pe o fasie de pamant sta ascunsa o floare firava. In spatele iluziei pe care ti-o creez, sta adevarata eu. Poate ti-am lasat impresia ca sunt nepasatoare si la cea mai mare tragedie dar nu-i chiar asa. Tot eu sunt cea care plange pentru fiecare sentiment irosit, din orice neintelegere intre prietene, dintr-o simpla cearta, dintr-o singura privire aruncata intr-un moment de nervozitate.

Doar pentru ca imi organizez asa viata nu inseamna ca ea se duce de rapa. Dimpotriva, am gasit o cale de mijloc printr-un haos total care-mi face placere sa-l admir. Spune-mi ca-s nebuna, nesanatoasa, nu conteaza. Oricum ai dreptate :).

2 comentarii:

  1. buna,

    arunca si o scurta privire pe blogul meu (www.questioare.com) si daca iti place adauga-ma in blogroll-ul tau cu numele de Que stii oare?
    multumesc anticipat.

    o zi insorita,

    strumfita cu esarfa

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.