29 noiembrie 2009

Un vis frumos, o trista utopie

Drogata de alcool, s-a prapadit in patul ei. E trist ca nu va afla niciodata cum a inceput ci doar cum s-a sfarsit. Si asa sfarseste totul..

Erau el si ea. Se iubeau intr-un pat imens, infinit. O saruta unde stia ca ii place mai mult, unde stia ca-i poate provoca fiori atat cat sa se zbarleasca toata. O prinsese in capcana, aproape ca o sfarma, ii strangea dulce incheieturile. Le elibera usor stiind ca tot ele vor tanji mai tarziu dupa strangerea patimasa a acelor maini puternice. Isi plimba degetele usor pe bratele ei, pe abdomen, pe coapse.

Era randul ei sa il ispiteasca. Dintr-o singura miscare l-a pus la pamant. A preluat controlul si au cazut impreuna intr-un dezmat aproape turbat. Il saruta, il facea sa explodeze. Stia ca niciunul dintre ei nu-si dorea sa fie in alta parte, decat acolo.

Un blestemat de telefon incepe sa sune in disperare. Telefonul ei..doar era miezul noptii si trebuia sa ajunga acasa. De ce nu l-a inchis cum face de obicei?.. Acum nu mai era un simplu " ca de obicei", era ceva special. El o implora sa nu raspunda, sa mai ramana cateva clipe cu el, sa fie doar ei doi.

Raspunde si constata ca totul n-a fost decat un vis .. o utopie. Cu o voce ragusita isi spune " Cacat! De ce?! ".

Iar acum..o ia razna :)

7 comentarii:

  1. Pentru moment am avut impresia ca voi citi un text care s-ar incadra in genul celor de pe blogul meu:))Dar ideea e misto...te-ai supara daca as folosi-o intr-un text viitor?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca nu m-as supara, din contra.. ma bucur ca ai bunul simt sa imi ceri permisiunea :*.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi:D.Cand voi posta o sa te anunt.Voi pune textul pe celalalt blog..the porn one;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fie vorba intre noi Diavole, se zbarleste pielea pe mine cand iti citesc articolele :)) In sensul ala "bun".

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai daca nu se intampla asta,trebuia sa ma opresc din a scrie asa ceva nu?:)

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) Buna asta.. Corect! Sa nu te opresti! Nici sa nu indraznesti ;)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Promit...plus ca ma simt destul de satisfacut de reactiile pe care le starnesc textele mele:))Keeps me going:D

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.