22 decembrie 2009

Sandilai.ro

Azi cand sobolaneam prin mail, am dat peste un offline de la Albe Negre, care-mi sesiza ceva de un concurs. M-am uitat, m-am informat si m-am hotarat sa particip si eu. Concursul il gasiti aici, si ca sa nu va las de tot in ceata cu povestea de mai jos, va spun pe scurt ca una dintre regulile concursului este sa scrii o poveste care are in rol principal un "sandilau". Asa ca, eu va incurajez sa va aruncati si voi in cursa, ca n-aveti nimic de pierdut. In continuare, povestea sandilaului:


O cunoscuse cu cateva veri in urma, la o petrecere a firmei la care lucrau. [ Pe-atunci, nu era sandilau. Avea sa fie mai tarziu. ] Ironic, aveau birourile pe acelasi palier si totusi nu se intalnisera niciodata. Ea era o tipa bine formata, cu un limbaj elevat si bune maniere, cu par brunet pana la umeri, un breton subtil dat intr-o parte ce statea sprijinit plapand pe rama neagra a ochelarilor. El sustinea, flatand-o, ca prima data cand a vazut-o , a observat mai intai buzele ei carnoase apoi ochii sai de un verde ametitor. A fost dragoste la prima vedere, cica.

El, nu era cine stie ce..[ Nu, nici acum nu era sandilau. ] Un tip imbracat dupa cum ii pica in mana, inalt, slab, cu pometi proeminenti. Si-acum te-ntrebi, de ce s-a indragostit de el. Iti spun eu, era din cauza pierce-ului din spranceana si a ochilor negrii ce sagetau misterios catre ea. [ Si nu, ai rabdare! Nici acum nu devenise sandilau. ]

Dupa un an de socializare intensa, el a hotarat : " Gata frate, o iau de sotie. E buna in draci, e desteapta, e fertila si mai se pricepe si alte lucruri." [ Nuu.. ] Zis si facut. Au chemat preotul, primarul si invitatii in holul in care se cunoscusera. Acolo si-au facut nunta. Au vrut sa fie special, asa a si fost, pana ce el a prins-o pe ea in pat cu colegul de birou. Ha! Fraiere! [ Da! Acum e! ].

Deci, ce-nseamna un sandilau? Si-acum sa va explic : Un sandilau, intalneste o gagica. El intial, nu e sandilau. E doar un prostanac orbit de dragoste. Dupa ce tipa il inseala, e clar ca devine cel mai mare sandilau..Gen : ba, esti prost!

9 comentarii:

  1. Pentru a valida inscrierea ta in concurs trebuie sa ai un link catre pagina principala ( sandilai.ro ) nu catre pagina concursului ( sandilai.ro/blog/concurs )

    Multa bfta la concurs :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am scris si eu o compunere pe tema asta. E chiar haioasa.

    Cat despre tipul tau, ala e dobitoc, nu sandilau.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Sandilai : Done! :)

    @ Costin : Acum fiecare o alta viziune cand vine vorba despre un " sandilau "

    RăspundețiȘtergere
  4. nu cred ca "sandilau" este cuvantul potrivit....dar sa recunoastem ca asa suntem noi pentru voi atunci cand va IUBIM !!!
    Regards!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ hopeless : Corect. Ne place sa fim iubite, pana constatam ca ce-i interzis e mai bun :)). Atunci apelam la cel de langa voi. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. O poveste pe care toţi am trăit-o, probabil.

    Sărbători liniştite şi pline de iubire alături de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si tie iti doresc sarbatori fericite!....si fie ca sarbatorile de iarna sa-ti aduca bucurie+sanatate+fericire+multa dragoste...

    O sa revin cu alte urari si de Anu' Nou :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.