13 decembrie 2009

Si-a plans ca un copil..

A dansat, a ras, a baut, a fumat. S-a distrat. S-a lasat purtata de val. A experimentat extazul si fericirea la cel mai inalt nivel.

A ajuns acasa si a inceput sa planga, ca un copil, in intuneric. Aparentele intotdeauna vor insela.. Se defineste pe sine, cu lacrimi pe obraji, o simpla aparenta..

12.12.2009 - de tinut minte

16 comentarii:

  1. un singur amendament: aparentele nu inseala intotdeauna. cateodata lumea chiar e cum pare. din pacate... rar, dar se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect, nu-mi permit sa te contrazic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ca fericirea aia era prea coplesitoare ptr mine si probabil ca acasa am realizat ca peste cateva ore ma voi trezi aceeasi persoana ravasita de o mie si unu de sentimente nefolositoare.

    P.S.: Esti primul anonim care inca nu ma deranjeaza ca nu si-a dezvaluit identitatea.

    RăspundețiȘtergere
  4. aparentele pot insela. da', uneori ne e asa de bine incit nu putem accepta acest lucru!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Ale : Ma bucur ca esti de acord cu mine..:))

    @ Rebelu : Chestia asta cred ca o poate aproba oricine.. Uff...viata complicata!

    @ Diavolul : Un fel de iesire din rutina.. Ca si pana acum faceam acelasi lucru, ma distram. Insa traiam o fericire asa...formala. In seara aia, m-am dezlantuit total si nu mi-a mai pasat de absolut nimic...Pana am ajuns acasa.

    @ sabyna : Mersi! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Macar acum la liceu sa te distrezi ca lumea. Si nu mai fi asa usor influentata de sentimente. Fii mai distanta si iti va fi mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mersi Genialule de sfat..o sa incerc. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu inca te am trecut asa in lista! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Cuvinte putine cu trairi multe, aproape o viata intreaga in spatele lor. Sunt curios, am sa citest tot blogul.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Weekender: Cam la asta se rezuma majoritatea articolelor. Sunt toate dedicate, pentru cate un "el" special. Prin urmare, tot ce scriu, scriu din suflet. Ma bucur ca ti-am starnit curiozitatea, te astept cu bratele deschise sa te delectezi cu emotiile mele transpuse in literatura :)) >:D<

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.