01 octombrie 2010

In umbra ta, in umbra imposibilului

         Ce e cel mai crud lucru pentru ea? Fix de ce avea parte. Da, cel mai dureros lucru e sa traiesti in umbra unei iubiri imposibile pe care tu o consideri inca posibila. Pentru ca gandurile ei nu se impaca cu situatia.
       Timpul a trecut, probabil el a uitat-o, ea nu l-a uitat desi uneori are impresia ca tot ce-a fost, a fost un vis frumos. Pentru ca pur si simplu ea inca spera ca intr-o zi il va intalni din intamplare pe strada, sau va sta pe canapeaua unei cafenele si va avea inspiratia sa-l sune dupa aproape patru ani sa verifice daca mai are acelasi numar de telefon.
      Si da, va avea acelasi numar de telefon . Luat pe neasteptate , incearca sa-si aduca aminte a cui este acea voce.. ah, da... a fost candva acea fata! Il va invita la cafea iar el o va refuza in cel mai frumos si cumplit mod. In lacrimi va inchide telefonul si se va imbarbata singura. Maine cand il va suna din nou, cu siguranta el va accepta o intalnire...
      Cu toate ca niciodata nu va fi asa. Nu conta... ea iubea sa traiasca in umbra acelei iubiri de-o vara..

Iubito, cartea ta are mii de capitole! Nu poposi prea mult la un capitol...Cu fiecare pagina citita, cartea devine din ce in ce mai putin dureroasa. Nu-ti pot promite ca totul se va termina frumos, insa asta este singura speranta ce ti-o pot da.

3 comentarii:

  1. Frumos!!!
    O poveste din cartea vietii pe care am citit-o cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. E grav. Maine avem sedinta. Nu mai tine asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Waly : Ma bucur ca ti-a placut :)

    @ Claudia : Nu e grav..a fost doar un moment cand mi-am dat seama ca purtam tricoul lui. Si m-am imaginat pe mine peste vreo 2 ani..

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.