26 iulie 2011

Intotdeauna e altceva

Stai si reflectezi. Realizezi ca ai fost atat de oarba incat ai fi fost dispusa sa-ti smuligi inima din piept, sa i-o daruiesti, sa-ti fie calcata in picioare si tu sa nu schitezi nici macar o grimasa de durere. Tie ai putut sa-ti demonstrezi ca tu esti tot ceea ce conteaza. Lui ai putut sa-i demonstrezi ca nici macar Iadul nu poate tine piept unei femei dispretuite.

Din cand in cand, apare cineva. Iti zambeste, iti intinde o mana, te ridica si te scutura de praf iar apoi porniti impreuna pe acelasi drum. Intotdeauna iti spui ca e altceva. Intotdeauna e altceva, pana ajungi la final. Acolo constati cu stupoare ca a fost acelasi cacat ca si pana acum. Cazi. Inchizi ochii, respiri adanc. Reflecti din nou. De data asta, te vei ridica si vei porni singura la drum. Asa, nu va mai avea cine sa-ti puna piedica. Mai tarziu iti vei da seama ca esti atat de impiedicata incat chiar nu mai ai nevoie de cineva sa te impiedice.

3 comentarii:

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.