29 aprilie 2009

Nu vacanta, ci weekend prelungit

Adio Miruna , 1 Mai bine ai venit! Miruna se retrage in vizuina ei sa hiberneze vreo 4 saptamani , pana la vacanta incepand cu 1 Mai ( nu ca pana acuma nu ar fi dormit "in post" , dar fie..ideea e ca nu prea imi suna mie bine "Cum imi pica". M-ar crede lumea deplasata ..asa cel putin am un aliat mai mult sau mai putin prezent.) . Deci she'll be back oricum.
Trec de la Miru la "mu(n)ci" , respectiv 1 Mai. O dam pe gratare , mici , friptane , bere , padure ( asta include si dezastrul lasat in urma) , o carte ceva , putin bronz daca e vreme buna , muzica, socializare ( gen : " mai da ba si mie un mic , calicule! ) . Unii numesc aceasta mica perioada de timp de 3 zile "mini vacanta". In vacanta apuci sa te odihnesti..in schimb, vineri esti in padure , sambata mai mergi la cateva rude, duminica iesi putin cu gasca si respectiv duminica seara ( noaptea pe la minim 11-12 ) te trezesti: "hai sa invat pentru teza de maine" sau " opa..am teme!". Deci mi se pare absolut absurd sa o numim " mini vacanta". Prefer varianta " weekend prelungit". Ideea e ca pe mine mai mult ma amagesc "weekend-urile" astea "prelungite" decat sa ma faca sa sar in sus si sa urlu " uaau! inca o zi libera!". Nu spun ca strica , :"> dar merg pe conceptul " ori mai mult..ori deloc". Totusi , tu , iubitul meu 1 Mai , esti bine-venit. Ne rezervi si un cutremur , asa , de distractie? Promit ca iti fac o lipeala mica acolo cu 1 Iunie . Ce zici?

6 comentarii:

  1. Lasa cutremuru', ca se isterizeaza lumea.
    Avand in vedere ca pe 5 mai o sa fie greva, sunt 5 zile de stat acasa. Asta poate fi o minivacanta.

    Bineinteles, ca luni, pe 4 mai stam si noi acasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu chiar..pana pe 4 ar putea ajunge la o intelegere. Daca nu , atunci imi recunosc vina..si o voi numi mini vacanta :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt de acord cu Ioana, vad o intelegere cu 1 zi inainte de greva. Daca e greva, razvane, mergem la un tenis ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. si daca e greva si mergeti la tenis, merg si eu cu voi si rad de razvan:>

    RăspundețiȘtergere
  5. Miruno eu cred ca e cu locatie secreta .

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.