15 octombrie 2009

Experiment - de-a joaca cu tzantzarul


Pai ce sa vezi..imi incalzeam cana cu lapte. Cand, un tantar nerusinat a inceput sa ma bazaie, sa-mi faca curte..ce facea el acolo. De-ar fi stiut el ce-l asteapta..

Mintea mea bolnav enervata, a gasit pedeapsa potrivita pentru nerusinatul tantar. L-am pandit, l-am ademenit si..pac! L-am prins. Nu l-am strivit, n-am vrut sa ii ofer o moarte atat de rapida si usoara. Asa ca.. L-am strans usor in pumn, cu grija, ca nu cumva sa ii curm viata. Delicat, l-am asezat ca pe tron in cuptorul cu microunde. Am dat drumul la cuptor, sii..ce sa vezi.. Tantarul ce cu cateva momente inainte era agitat si enervant, devenise parca un catelus nevinovat cu ochii buclucati . Statea nemiscat, cu privirea atintita la mine. Ochii i se umpleau de lacrimi si parca il auzeam bazaind "Induuraare!".

Dupa un minut, acei ochi naivi si iesiti din orbite de durere m-au coplesit.. Regretam acum ca am omorat un biet tantar. Si na dracia, fix cand nu te astepti.. cu gandul sa depun trupul neinsufletit al tantarului undeva prin cosul de gunoi, deschid usa cuptorului si tantarul iese din capcana, cu chiu cu vai, izbindu-se de toti peretii. A-nceput sa zburde bezmetic ca nebunul incotro apuca, parca era castrat. M-am simtit usurata sa vad ca "prietenul" meu inca traia..asa ca l-am lasat sa isi continue monotona lui viata, cu speranta ca-si va gasi un scop mai bun decat acela sa ma streseze pe mine. Poate le povesteste si nepotilor lui cum ar trebui sa se comporte un "adevarat tantar".

5 comentarii:

  1. imi place faza cu microundele :)) in rest.. saracul tantar.. saraca ioana.. bafta in continuare ;x

    RăspundețiȘtergere
  2. tare sunt curios cum ai putut sa ii scoti bietului tantar ochii din orbite... vreau sa ma inveti. si eu sunt bolnav mintal ca si tine... deci m-ai facut curios.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ramai treaz : Fie vorba intre noi..i-am calculat circumferinta gatului, am facut niste calcule..si l-am strans de gat fix din punctul cel mai slab astfel incat si-a belit ochii la mine..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu puteai sa il strivesti pur si simplu ? primeai puncte in plus pentru a-ti primi aripile.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ramai treaz : Dimpotriva, l-am lasat sa zboare, l-am lasat in viata. Ca l-am sugrumat nitel, asta nu se pune..se trece cu vederea. :)) Deci, merit aripi pentru ca l-am lasat sa traiasca?;;)

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.