19 octombrie 2009

Lista de dorinte - Leapsa

Am promis c-am sa scriu o lista de 50 de lucruri pe care as vrea sa le fac pana ce voi trece in nefiinta. Unele "dorinte" se pot realiza pe o perioada mai lunga de timp, altele in ultima clipa, cum s-ar spune :). Sunt puse aleator si nu in functie de importanta pe care le-as acorda-o. Va dezamagesc, scriind doar 25. Motivatia e undeva mai jos..

1. bungee jumping; 2. parasutism; 3. scuba; 4. bani; 5. s-ajung in Finlanda; 6. sa-l intalnesc pe Jeremy Sumpter [ stiu..Peter Pan m-a fascinat ]; 7. sa-mi inving frica de paianjeni; 8. sa-mi redecorez camera si sa-mi pictez peretii; 8. sa-l mai vad inca o data pe "el"; 9. sa stau intinsa din nou intr-o zi de iunie in iarba de pe deal; 10. sa mai strabat inca o data ulitele copilariei, de la tara; 11. sa-mi lipesc toate pozele pline de amintiri frumoase pe un perete imens; 12. sa salvez o viata; 13. sa ma rad in cap; 14. sa mai mananc o portie de sarmale de-ale bunica-mii; 15. sa ard toate manualele posibile din generala, liceu [respectiv facultate..cand o veni vremea]; 16. sa merg dezbracata printr-o ploaie de vara; 17. sa primesc un ultim cadou de Craciun; 18. sa revad casetele video de pe vremea cand credeam in Mos Craciun; 19. sa scriu o scrisoare plina de regrete catre singurul barbat important din viata mea, tata; 20. sa-mi cer scuze celor pe care i-am ranit si nu meritau; 21. sa scuip intre ochi un doctor; 22. sa-mi mai rasfat o data pisoiul; 23. sa le spun celor dragi ca ii iubesc; 24. sa-mi revad prietenii din copilarie :) 25. sa fac un ultim dus rece intr-o zi caniculara..

Ma opresc aici cu 2 motive : 1. restul lucrurilor sunt prea personale, tinute in jurnal; 2. ar fi destul de obositor sa mai citesti inca 25 de dorinte..

Am mai promis, de asemenea, ca o sa fie o leapsa asta.. Nu e un numar fix de dorinte, poti scrie si 4, atata timp cat ele reprezinta pentru tine un "esential".
In concluzie, lista merge mai departe la Achilianu, Connie, ramai treaz [ hai cu mintea bolnava! :)], Lilu si Orianda. Cine doreste, e binevenit!
Siu stiu..e o sarcina grea. Primele 4 dorinte sunt cele mai grele ;)).

5 comentarii:

  1. sper ca bungee jumping-ul sa nu fie ultimul lucru pe care o sa il faci, paradoxal sau nu, nu imi e teama sa ma arunc de la inaltime ci doar sa privesc in jos de la inaltimea aia, cred ca nu o sa fac niciodata asa ceva...

    finlanda e una dintre tarile mele favorite, poti sa imi zici de ce iti place ? mie sincer pentru cultura muzicala pe care o au.

    app de amintiri eu as vrea sa imi dau suflarea intr-o catedrala gotica cu peretii pictati cu viata mea (toata)

    am mers gol prin ploaie cand eram mic.

    o sa fac leapsa in seara asta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut!
    Acuma m-am trezit! Ghici ce! Ploua aici la SB :P
    am vazut, grea misiune! O accept! Insa da-mi timp! Trebuie sa ma gandesc :P Azi, oricum, o fac!
    sanatate...

    RăspundețiȘtergere
  3. @ramai treaz : Nu, in niciun caz bungee jumping-ul nu e pe ultimul loc..imi doresc sa fac asta de mult timp pentru ca are legatura cu un vis pe care il am in fiecare noapte [ merg pe niste nori, si la un moment dat cad in gol, iar la 3 mm pana sa izbesc pamantul tresar..stiu ca tresar ptr ca nu am cum sa mor in vis, asta ar insemna sa aflu ce e moartea..dar visul asta ma bantuie de cand sunt mica si vreau sa-mi inving frica asta de a cadea in gol]. Finlanda..ce m-a atras sincer prima data la ea a fost numele. Imi inspira puritate. Apoi, am descoperit vodca finlandeza :)) ce m-a atras si mai mult.. Insa trebuie sa recunosc, ceea ce apreciez eu cel mai mult la tara asta e sistemul de invatamant. Copii aia se duc din placere la scoala, au structura atat de bine pusa la punct si atat de accesibila, incat pana si mie, repet! pana si mie, mi-ar face placere sa ma duc.

    Ma bucur ca ma onorezi cu preluarea lepsei! :) Sunt curioasa ce vei scrie:) O seara frumoasa :*


    @ achilianu : Nu-i nimic daca ploua..mie-mi place. Tocmai am venit din ploaie..m-am relaxat :) Cu toate ca am inghetat ca un rahat..;)) Timp e din belsug, nu te grabeste nimeni :) Bafta! Iti multumesc si tie pentru aceeasi onoare acordata! O seara placuta :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am terminat leapsa.. am fost onorata sa o continui :x ms

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc mult de leapsa...am terminat-o :D...nu exact..ca am scris doar 26 din 50..dar arunca o privire

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.