30 octombrie 2009

Suntem cu o vara mai batrani


Maine, poimaine intram in iarna..iar la mine pe blog inca zace sondajul despre cat de frumoasa a fost vacanta. Ah..ce amintire placuta. Din cate vad eu si pentru majoritatea dintre voi vacanta reprezinta o " ceva de povestit pentru nepoti". A trecut, ce sa mai imi plang acum de mila. M-am distrat..am avut escapade [ mai multe decat ma asteptam ], mi-am pus la punct gandurile, m-am schimbat. Suntem acum toti cu o vara mai batrani.. Ma cuprind fiori, ma trece o emotie de nestapanit.. ma roade o pofta de-a mai trai inc-odata vara asta.. :)

6 comentarii:

  1. a trecut si gata, eventual gendeste-te cum sa o faci mai tare pe urmatoarea ;), eu poate sunt printre putinii care se bucura ca vine iarna si zapada = ski :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai sa iti spun un secret..:D N-am fost niciodata la munte iarna drept pentru care habar nu am sa schiez :D [ stiu..rusine mie :( ]. Anul asta o sa ma straduiesc sa trag de buzunarele parintilor sa ajung si acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. cum spune un bun prieten al meu
    "muntele singurul drog adevarat"

    ;) :)

    RăspundețiȘtergere
  4. a fost o vara ineresanta ......din care.... sau mai bine spus dupa care...... unii si-au dat seama ce vor de la viata!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. M-as bucura sa aflu ca te-am facut sa gandesti macar putin mai diferit decat inainte :), si ma bucur daca tu crezi ca ai aflat ce vrei de la viata :) :*

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.