14 octombrie 2009

Weekend absent?!

V-am promis putin mai devreme un articol, despre cum a fost weekendul meu..Sincer..n-am prea avut weekend, intrucat m-am angajat sa particip la un curs de jurnalism sambata si duminica. Toate bune si frumoase, presupuneam ca ma tin si pe mine o ora doua acolo infipta in scaun, caaaand..ce sa vezi..:

Schedule :
9 am : Bla bla
9.50 am : Break
10 am : Bla bla
10.50 am : Break
11 am : Bla bla
11.50 am : Break
12 : Bla bla
13 pm : Lunch
14 pm: Bla bla
14.50 pm :Break
15 pm: Bla bla
15.50 pm : Break
16 pm : Bla bla

Asa a fost si sambata, si duminica. Foarte interesant cursul, n-ai ce zice, mai ales ca a fost predat de un jurnalist american, lucru care nu a facut decat sa ma ajute sa imi imbunatatesc engleza. Pe tip il cheama Zack Baddorf si daca esti interesat de ceva anume il gasesti aici.Dar, copilu-i copil.. prea obositor. E ca si cand te-ai duce la scoala si in weekend, de la 9 la 4 dup-amiaza.. Deci da, n-am avut weekend! Luni cand m-am dus la scoala am avut impresia ca e vineri, asa cum o am si acum, asa cum o sa o am chiar pana vineri.. In rest toate bune, ochii mei inca sunt rosii de nesomn, obosita..n-am ce sa mai zic, in schimb experienta capatata nu o regret.

Uite si cateva poze. Eu nu apar, caci nu mi-a ars de poze..


4 comentarii:

  1. pare interesant...vroiam sa stiu unde se tin cursurile..ca ma tenteaza..

    RăspundețiȘtergere
  2. Am inteles ca acum Zack preda la un liceu din Barlad.. Incearca sa il contactezi, gasesti adresa lui pe-acolo. :) Oricum, mie imi pare rau ca s-a desfasurat pe perioada unui singur weekend, pentru ca a fost foarte multa informatie peste care am trecut rapid si n-am aprofundat-o, cu toate ca mi-as fi dorit..

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant.. ma mir ca nu te`ai plictisit foarte rau.. frumos weekend-ul :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma..nu m-am plictisit din moment ce mi-a facut placere :) Cu toate ca ravneam dupa un weekend, fapt pentru care d-abea astept ziua de maine!!:X

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.