01 iulie 2011

Barbatul din tine

Iti scrasnesti dintii, iti curg lacrimile, lasi glasul sa se franga in siroaie de tipete. Nu-l mai vrei inapoi. Il vezi in fata ta precum o cutie de bere mult prea uzata, ii dai cu piciorul si mergi mai departe. Nu incerca sa te convingi ca poate n-a fost cel mai frumos lucru din singura si ultima ta viata. A fost. Acum nu mai e. Obisnuieste-te cu ideea ca vei trai asa!

Fericita si mizerabila. Zambind cu lacrimi ce-ti zugravesc chipul. 

Daca un barbat e nehotarat intre doua femei, ar trebui sa o aleaga pe a doua. Daca ar fi iubit-o pe prima, a doua n-ar fi existat. Tu ai ales-o pe EA, nestiind ca barbatul din tine m-a ales pe mine.

Te-am iubit, fraiere!

[In speranta ca nu vei citi niciodata as... de fapt, nu-mi pasa. ]

Un comentariu:

  1. In general o alegi pe a doua pentru ca stii ca o ai deja pe prima.O alegi pe prima pentru ca nu vorbea la fel de mult , sau pe a doua pentru ca arata mai bine, sau prima pentru ca iti place cum fumeaza, iar a doua nu suporta fumul de tigara...crezi ca face vreo diferenta?Daca esti pus in dificultate, dai cu banul, you still get one.Ideea mea e urmatoarea... nu trebuie sa implici sentimentele in chestiile astea.Tu ai alege un barbat doar pentru simplul fapt ca el te iubeste?Pentru binele tau, sper ca nu.In general asa ajungi sa te multumesti cu mai putin.

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.