30 martie 2009

Expozitie de iduri

Gata! S-a umplut paharul! Nu mai pot! Ma enerveaza! E stresant si e gretos!

Scuzati-mi descarcarea , acum sa va pun in tema. Nervii mei sunt gadilati de acest site dragut. Cum a inceput :

talenth_da_baiath_shukar : k faci?
Ioana : daca vezi ca nu te bag in lista, de ce insisti?
talenth_da_baiath_shukar : ca am vrut sa te bag in lista
Ioana : si de unde ai idul meu , shucare?
talenth_da_baiath_shukar : da pa un sait
Ioana : ce site?
talenth_da_baiath_shukar : http://idurimess.ws

Deci , sa o luam cu binisorul. Cum functioneaza? Pai simplu...Iti bagi idul intr-o caseta si astepti sa fii contactat de cat mai multi sucari , talente si printese. Bine bine..si daca se intampla ca nu tu sa-ti fi bagat idul pe siteul ala tampit , ce faci? Mai simplu.. iti schimbi idul si speri sa nu se trezeasca vreun prost sau vreo proasta sa iti introduca idul [ inimos om ..].

Detalii: 1. Pe langa faptul ca doar daca te ostenesti sa muti mouse-ul pe poza, ti se mai si deschide o ditamai banda cu toate avatarele avute de respectiv pana acum. Inteligent, nu?
2. Ca sa nu te chinui sa bagi mii si mii de iduri doar pentru ca au avatarul "marpha" si te plictisesti pana dai de unu/una online , geniile creatoare ale siteului au pus si un icon micut langa id. Daca e galben , esti on si imediat iesi in evidenta , si cum toti cocalarii au ochi de soim..tac pac dintr-un foc 10 frumosi te baga in lista iar tie iti vin dracii si te saturi sa dai no thanks la infinit.


Ideea e..daca pe mine ma mananca in posterior sa bag un id , il bag. Necontand daca e al meu sau nu. Un mail de confirmare ceva ? Nu . Nimic! Uhmm..e legal asa ceva? Eu inca n-am priceput. Faceti-ma si pe mine sa inteleg. Poate veti spune " pai dai no thanks si asta e". Frate..dai , dai, da' pana cand sa dai?! De schimbat idul , e treaba grea - il am de atatia ani si asta ar insemna doar pierdere de informatii .Asa ca frumosilor , eu voi fi intotdeauna pentru voi online acolo . Va invit sa imi dati add doar ca sa mai vad si eu ce iduri si-au mai gasit incultii din tara.

Concluzie : Daca ai "dusmani", zi-mi mersi ca ti-am facut cunostinta cu minunatia si fa-le si lor un amar de bine. Baga-le si lor acolo idul sa fie cunoscuti.

7 comentarii:

  1. Am scris pana la urma articolul prin care iti voi "comenta" la acest post. Maine apare :P

    RăspundețiȘtergere
  2. haha! Pe mine m-au asaltat nemti si iranieni :))
    Si se mai si suparau ca nu le vorbesc in engleza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Why in god`s name would you do that?:)).De ce sa iti pui id-ul acolo?Un mare "DE CE?".Am intrat pe link si m-am speriat numai de prima pagina...

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu eu stiu eu! :))
    1. Pentru ca mie mi se pare intr-un fel sau altul ca acel site e facut pentru persoanele care au probleme cu socializarea. Va sa zica , daca nu au iduri de prieteni in lista [ pentru ca nu au prieteni ..] tzac pac intra acolo si isi fac :))
    2. Labari 8-|

    RăspundețiȘtergere
  5. Aleg varianta a doua:-".Socializeaza si asa:D

    RăspundețiȘtergere
  6. http://insanezone.ro/pisicu-4307.html

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.