08 mai 2009

Alcoolul pleaca adesea , alcoolul se intoarce intotdeauna..


Mi-am promis saptamana asta ca am sa incerc sa scriu un articol , necontand despre ce, atunci cand voi fi ametita. Un shot de tequilla si o bere, sunt suficiente pentru a-mi permite sa imi expun gandurile si sa pot inca sa scriu corect din punct de vedere gramatical ( daca e vreo greseala , scuzati-ma. ma intelegeti, nu? ). Politica ar fi un subiect prea greu de dezbatut atunci cand esti ametit. Daca stau sa ma gandesc mai bine, orice subiect este greu de dezbatut. Asa ca..

Incep cu inceputul...mi-am propus o seara intre fete. Am stat , am barfit , am barfit si am barfit. M-am adancit in fel si fel de ganduri pentru minute intregi , timp in care "ele " ma intrebau daca sunt suparata. Nu eram suparata, ci doar intr-un fel de transa. Buzele nu mi le mai simteam, ochii imi luceau precum unei feline , capul mi se misca inconstient pe ritmul muzicii. Nu eram eu si nici nu sunt. Priveam si privesc in gol, lucru ce imi da un "feeling" urat, pe care imi doresc cu atata ardoare sa il ignor , dar nu pot. Nu sunt eu.. ma simt doar singura si totusi inca nu am aflat de ce..Stranut. Pentru cateva secunde , simturile imi revin , apoi alunec usor din nou spre acea lume in care doar eu ma cunosteam, unde nimeni nu ma intelegea , unde lacrimile imi inundau prea usor pometii. Singura din nou..Speram sa imi gasesc refugiul in orice , doar sa imi pot descifra acel oribil gand..Sa-l inteleg , sa ii gasesc motivele , sa prezic efectele..Nu puteam. Eram otravita de alcoolul acela nenorocit , pe care acum nu intelegeam de ce mi l-am administrat. Speram doar sa ma faca sa uit de acea teama constanta ce se imprimase in sufletul meu. Esti un nenorocit ..Daca nu te inghiteam, acum nu mai aveam de dat raspunsuri la si mai multe intrebari.

Privesc din nou in gol.Pentru a scapa de framantari , as face orice. Mi-as cere iertare fara niciun motiv , oricui.. Am facut asta..dar n-a mers. M-as ineca si mai adanc in alcool , dar nu ar avea rost..Stranut din nou. Din nou , aceeasi senzatie. De data aceasta mi-am permis sa fur din cele cateva secunde ale stranutului si sa gasesc un raspuns la intrebare. Somnul..Pe moment , e cel mai bun antidot. Ma afund in visele mele iar de dimineata voi casca ochii maaaari si prin ceata voi reprosa sinelui meu : " Pf...cacat. De ce ai facut asta? Doamne..". Voi privi cu alti ochi situatia , cu mult mai mult optimism si cu mult mai mult calm. Acum ma duc sa dorm..Iar TU , sa iesi din sangele si din mintea mea pana maine!

P.S: Maine citesc articolul din nou , doar de dragul de a ma inchina.

7 comentarii:

  1. Aha, deci asta ai facut dupa ce te-am vazut.

    Oricum, foarte tare articolul. N-am incercat niciodata sa scriu cand am fost "in transa".

    Ti-a iesit foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact :D

    Multumesc , acum vad si eu ca pot sa functionez si in alte circumstante :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Zburdam pe ganduri ca niste merdenele, pufaiam si eu transe din astea dar nu-mi mai plac, deh, batranetile.... Cu un singur lucru sunt de acord, cu noaptea intre fete. Magar batran...

    RăspundețiȘtergere
  4. Parcă ai scrie mai bine sub influenţa "nenorocitului" :)).

    RăspundețiȘtergere
  5. @Paul Gabor : Devine la un moment dat o rutina, un lucru care nu face decat sa iti modifice putin gandurile de fiecare data [ eh..putin mai mult..depinde ] , iar apoi te plictisesti de aceeasi senzatie ..; nu nu..ce'i frumos si lui Dumnezeu ii place..:))


    @Florin : Intotdeauna au fost sinonime. Initial tindeam sa ii alint " oo..camarade". Acum e " oof..nenorocitule!".

    RăspundețiȘtergere
  6. alcolul... mahhh... este un prieten bun si un duman periculos.... defapt nici una nici alta... este un prieten fals care iti calmeaza durerile dar te face sa joci dupa cum vrea el...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Handesion : Si prietenii falsi se dau de gol candva si adevarata lor "personalitate" iese la suprafata. Cand vine vorba de alcool , atunci cat se produce aceasta "demascare" s-ar putea sa fie putin cam tarziu.. In principiu asa e. El te alina si tot el te da dracu'..

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.