19 mai 2009

Fetele astea..baietii astia..

Fetele astea...ciudate fiinte , asa-i? Si totusi atat de fermecatoare..Ma bate uneori gandul sa vorbesc despre fete in calitate de baiat [ si nu , nu am de gand sa imi schimb sexul ], asta doar pentru ca uneori nici eu nu le inteleg sau le inteleg prea bine si prefer sa fac pe nestiutoarea.
Azi vorbesc in calitate de baiat si de fata . Nu ne bagam in particularitati, o luam pe prototipuri. Exista intrebari ale caror raspunsuri le stiu in privinta fetelor , numai ca imi place doar sa ma intreb de fiecare data : de ce poarta ate bagate in organele genitale in loc de chiloti normali? de ce 15 cm la toc? de ce buze asa de umflate? de ce unghii lungi de 10 cm? de ce atata rimel in gene? Raspunsul e acelasi : pentru ca le place...:-> . Stiu ca raspunsurile nasc alte intrebari..dar multumeste-te cu asta caci e mai preferabil sa o faci decat sa duci o ancheta in zadar in cautarea raspunsului. Nimeni nu l-a gasit. Daca vorbim de trasaturi psihice e bine de stiut ca in orice fata exista o razbunatoare , o emochida si o femeie fermecatoare [ Astea chiar nu lipsesc , indiferent de persoana. Depinde totusi daca le arata sau nu ]. Nu-mi spune ca n-ai dat niciodata peste o fosta mult prea geloasa , peste una care isi taie venele inca dupa tine sau peste una pe care inca nu o cunosti dar te farmeca prin simplul ei mers , zambet si mod de a fi.
Mi-as dori sa fiu uneori baiat. Sa ma chinui cativa ani sa inteleg secretul "lor" dupa care sa accept ideea ca niciodata n-am sa reusesc asta [Normal ca n-as fi acceptat- doar ca suna bine -. M-as fi zbatut cu toata fiinta mea sa aflu..]. Sa aduc ca argument un simplu " asa sunt fetele..ce sa le faci..", fara prea multe explicatii. Incep sa cred din ce in ce mai putin in mitul androginului. Toata lumea e intr-o continua cautare a jumatatii , a defectelor si calitatilor care le-ar putea completa propria fiinta. Doar ca degeaba. Niciodata n-au sa inteleaga "defectele" si "calitatile" fetelor asa cum nici ele nu le vor intelege pe cele ale baietilor. Exista cumva si barbati care prefera sa fie femei doar pentru ca li se pare dificil sa fie "masculi"?. Adevarul e ca fetele intotdeauna au parte de o atentie mai speciala, asa ca daca esti rasfatat..sa stii ca se rezolva. Hai sa nu ne mai complicam cu atata cautat si sa acceptam lucrurile asa cum sunt. Cui ii pasa pana la urma cu adevarat de ce ele sunt atat de secretoase si se silesc cand aud cuvinte obscene? Cui ii pasa de ce ei nu sunt deloc pudici si uneori prefera "una mica" vreo 7 in camera? [ te rog , chiar nu incerca sa-ti raspunzi la astea..]. Nu ne intelegi si te crizezi , ignora-ne. Nu ne intelegi si totusi esti tare curios , impaca-te cu ideea ca ramai cu curiozitatea. Si ca sa nu par ca iau partea mai mult fetelor , e valabil si pentru noi ce am spus . In concluzie , suntem niste fiinte dificile indiferent de sex.

P.S: La multi ani Eleno! Te iubesc! [ a observat cineva cat de usor isi spun fetele intre ele "te iubesc"? sau doar cele din jurul meu , cu mine in frunte , o facem? ]

16 comentarii:

  1. In principiu, e mult mai usor sa fii baiat, din aproape toate punctele de vedere. Chiar daca fetele sunt (foarte) complicate, ce ne-am face noi(baietii) fara ele. Ar fi monoton, n-ai mai avea dupa ce sa iti arunci ochii, n-ai mai avea cu cine sa iti consumi minutele, n-ai mai fi indragostit, n-ai mai avea cui sa faci cadouri. Ar fi urat, ce sa mai.

    RăspundețiȘtergere
  2. O iau ca pe un compliment sa stii :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic sa nu mai existe barbati,sa congelam sperma lor si sa facem copii in eprubeta sau prin inseminare artificiala:>

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca ar trebui sa crezi din ce in ce mai mult in mitul androginului. nu uita ca zilele astea o sa fie Parada Gay, din studii se constata ca femeile incep sa fie din ce in ce mai atrase de ... femei, iar cei carora le place sa fie in preajma atat a femeilor cat si a barbatilor.. se inmultesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Placerea Miruno..placerea..:)) Afectivitatea, cadourile , dragostea, intalnirile , plimbarile..P-alea cine ti le mai da?:))

    RăspundețiȘtergere
  6. @ramai treaz : si uite asa se naste o noua specie..:))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ioana: ai luat-o bine. Asta se si presupunea sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ioana: dar lacrimile, stresul, nervii, cearta...de ce sa le duci lipsa? daca vrei cadouri, iti fac eu...si cn ziec ca femeile nu se pot multumi intre ele?:>...sunt o gramada de tehnici:>

    RăspundețiȘtergere
  9. AH!!..nu se poate unii fara altii..nu se poate fara certuri..:))

    RăspundețiȘtergere
  10. @Miruncurucumuca: astea le poti evita, sau cel putin le poti reduce. Oricum, ce a spus Ioana contrabalanseaza "minusurile".

    RăspundețiȘtergere
  11. @razvan: e inevitabila suferinta, sa stii:)

    si numai din cauza voastra, a baietilor:-<

    RăspundețiȘtergere
  12. Normal, mereu noi suntem de vina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Urăsc deopotrivă "masculii" şi fetele posesivi/posesive. Urăsc omul prost cum urăsc mâncarea de post.
    Urăsc cadourile oferite între parteneri cu altă ocazie cu excepţia zilelor de naştere ale lor (ex: Velăntains Gay, 1 martie, 5 mai, 8 martie, etc. etc.)
    Urăsc feministele din principiu. Cunosc şi fete care urăsc feministele (care au de regulă un IQ sub maimuţă).
    Detest fraze de tipul "suferinţa-i din cauza femeii/bărbatului". E o porcărie fără de limite. Cum momentele vesele se împart (ca trăire) între cei doi parteneri rezultă că şi cele triste trebuie aşijderea împărţite.
    Nu e rău blogul. Eu la 16 ani încă nu visam să scriu aşa.
    Sănătate ;)

    Lucian Vâlsan.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumim multimim! Te mai asteptam pe aici ;)

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.