22 mai 2009

Imi urasc vecinii...

Nu-mi suport vecinii! Stiu ca nu suna foarte bine si poate chiar ar fi indicat sa ii simpatizez pentru ca ii voi avea alaturi [ si i-am avut ] atata timp, dar cum sa suporti frate asemenea persoane? De exemplu:

7.30 : Suna ceasul, dusul de la vecinul de sub mine porneste instantaneu. Ma trezeste si ma face sa ma duc direct la baie..ma trece.
7.35 : Inca sunt pe veceu si se aude de la vecin pana si cum isi lasa sapunul pe marginea cadei.
7.40: Bag placa de intins parul in priza . Moment critic. Incepe sa puta..si nu de la placa.
7.41 : Mama!!! Puuutee!! [ Mama : Isi schimba Gheorghe pungile..]

Stationez putin la acest capitol. Nenea de sub mine are o problema medicala: nu stiu cum se face , dar el isi face nevoile intr-o punga printr-un tub, agatata permanent la pantalon. Este si normal ca punga sa se umple cu "resturi" iar el sa o schimbe..numai ca pute pana la etajul 1 si respectiv pana la mine la 4 . Nu-l condamn pentru o boala..dar ar putea sa pufaie cu un deodorant de camera dupa ce isi schimba ustensila , ca sa ma lase sa imi incep si eu ziua placut si "parfumat". Continuam :

7.55 : O alta vecina bate insistent la usa . Bunica-mea raspunde , iar ea incepe acelasi discurs din fiecare dimineata : Aaa...am sunat sa va intreb daca vreti ceva de la piata..ca ma duc acum sa iau niste rosii/castraveti/paine, etc. Pana plec eu de acasa cu mama , ea tot in usa stationeaza..
8.00 : In intarziere. Pe scari , acelasi vecin irascibil ii reproseaza maica-mii : Doamna scrieti-ne si noua la calculator lista aia cu cat avem de plata la intretinere..ca noi nu stim sa o facem. 8-|

Dupa o oobositoare zi , ajung acasa cu placutul gand sa ma dezbrac si sa topai si eu in chiloti prin casa ca doar e cald de mori. Insa mi-e imposibil pentru ca o alta vecina se trezeste fix cand ajung eu in cuibusor sa vina sa " am si eu o pofta de cafea, doamna M. [ bunica-mea ]". Cum sa refuzi? Nu e politicos.. Peste cateva ore tot ea ma trezeste din somn batand la usa, insa de data asta cu inca 2 fetite iiiincredibil de enervaante. Iubesc copii in general , dar sa nu dau de unul care sa inceapa : de unde ai cumparat aia ? imi dai mie asta? da' asta poti sa mi-o dai? ne jucam Barbie ? hai sa ne jucam de-a coaforul. Nu! Am cumparat-o de la magazinu' ala de pe centru..il stii tu. Nu, nu am cum sa ti-o dau , e amintire de la stra-stra-stra bunica mea. Nu, nu ne jucam..am calculatorul stricat. Nu, imi ingrasi parul , ma tragi de el si mi-l rupi. Un exercitiu la mate ..ceva?

In fine..ar mai fi de punctat ca toti sunt niste tate/barfitori. Mi-ar fi imposibil sa raman singura acasa si sa dau o petrecere..mama ar afla dinainte sa vina acasa. N-am si eu parte de nimic bun in blocul asta..Daca ai sa imi impartasesti ceva la acest capitol..te ascult cu drag.

13 comentarii:

  1. Si ai uitat de vecinu care e mereu stresat ca asculti muzica de tare. Si de vecinu care mereu iti atrage atentia ca ai lasat usa de la scara deschisa. Sau de vecinu care la 11 noaptea incepe sa bata cuie in pereti. Si ar mai fi cativa...Chiar acum il aud pe cainele vecinului care cred ca e in calduri. Latra de 10 minute deja.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am incercat pana acum sa dau muzica la maxim..nu e genul meu sa fac ca toate monstruozitatile:D.

    Saracu caine..cred ca vin sa ii dau o mana de ajutor :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. esti veri sisi :) felicitari

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi. Complimentul e reciproc.

    RăspundețiȘtergere
  5. OK ai si tu ceva specimene.Eu stau la 5,vecinul de sub mine cand casca,urla..iar pe la ora 3-4 cand incerci sa te culci ca deh,ai invatat pentru un examen ceva,te pui frumos in pat,inchizi ochii...si auzi animalul de la etajul inferior.Nu m-am obisnuit nici acum cu el.A,sotia lui mai face o faza.Au un nepotel si la ora 5 dimineata cand se da trezirea la ei,incepe sa scoata niste zgomote foarte ciudate ,spre amuzamentul nepotului.Seamana cu un dialect al aborigenilor or something.Nu e placut deloc,mai ales ca nepotul incearca sa reproduca ...incantatia sau ce e:)).Vreo ora...a,da...sau se plimba fiul lor care e handicapat prin casa urland "bai pula bai".Face asta si pe strada uneori.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Diavolul :)) Bine..M-ai facut! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu stau la casă =))
    Cât despre vecinul tău cu punga, te informează pletosu' că domnia sa a suferit o operaţie prin care în organismul său a fost instaurat ceea ce se numeşte "anus contra naturii".
    Fără aşa ceva, domnia sa ar muri în 48 de ore (maxim). Şi nu, nu are ce să facă cu mirosul acela. Doar să se schimbe într-o încăpere izolată... dar... e complicat.
    E nasol să stai la bloc... de-aia sunt bucuros că stau la casă :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @vilo13 : Multumesc de informare. Ma simt mai desteapta acum :->. Apropos..Chiar nu vrei sa facem schimb ?:))

    RăspundețiȘtergere
  9. erm.. da' de ce m-ai facut sisi ca n-am zis nimic :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @ anonim : Ti-am facut acelasi compliment care mi l-ai facut si tu mie. Ar trebui sa iti placa din moment ce l-ai utilizat..

    RăspundețiȘtergere
  11. hmm.. dar tu cum poti fi contactata? nu vad nicio adresa de email sau ceva..

    RăspundețiȘtergere
  12. @ anonim : uite aici mail : cumnepica@yahoo.com , si daca vrei id e acelasi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Gasesti si la mine ceva despre vecini enervanti.
    Aia e, trecem noi peste.

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.