13 mai 2009

Recunoasteti ca sunteti blestemati!


Primul semn ca asta chiar e un blestem si un cosmar a fost teapa cu AC/DC. In ordine alfabetica dupa cum se observa , urmeaza Depeche Mode. Daca nu stii despre ce vorbesc, te pun in tema imediat ( cu toate ca e aproape imposibil sa nu fi auzit nimic ). Se speculeaza , pe ici pe colo , cum ca acel concert care trebuia sa fie sustinut sambata , 16.05.2009, in Parcul Izvor de catre Depeche Mode se amana . Asta pentru ca aseara , in Grecia in fata unei scene pe care cei 3 trebuiau sa concerteze , se adunasera mii de oameni insa spre marea lor dezamagire au fost anuntati cu cateva momente inainte de inceperea "show-ului" ca acesta nu se va mai sustine. Motivul a fost ca Dave, solistul , nu s-a simtit foarte bine si medicul i-a recomandat sa stea potolit. Deci din nou , TZEAAPA!!. Un alt zvon ( identic de trist ) este acela ca nici concertul pe care trebuiau sa il sustina maine seara in Istanbul va fi "amanat". In concluzie , dragi fani , imi pare rau pentru voi insa tin mortis sa imi dati dreptate ca asta e un adevarat blestem :))!

Update: Belesc acum ochiu la tv si la Razzvan pe blog si constat ca e oficial : adio Depeche Mode.

3 comentarii:

  1. oricum nu se compara cu AC/DC. acolo e vorba de o tzeapa, aici de ghinion. sper ca totusi concertul sa se tina, indiferent de data.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa a fost si cu IRIS pe 2 martie :-<
    trebuia sa merg la ambele. Las', sa se faca ei bine :)

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.