04 mai 2009

Scrisoare catre Domnul Sistem de Invatamant

Domnule Sistem de Invatamant ,

Tin sa iti aduc la cunostinta ca mai mult de jumatate dintre elevii din aceasta tara la ora actuala te injura de ma-ta si de tac-tu de cel putin 3 ori/minut. Adica ce faci domnle?Ne trantesti in fata dorinta noastra arzatoare pe jumatate indeplinita si apoi ti-o retragi? Imi lipesti pe toti peretii si toate gardurile ca MAINE , 5.05.2009, GREVA GENERALA si peste 3 ore imi dai cu ea peste bot? Pai nu e frumos mai nene. N-ai cumva cei 7 ani de acasa? Mama ta nu te-a invat ca nu e frumos sa faci promisiuni pe care sa nu le respecti? Sau ca nu e frumos sa minti? Sau ca nu e frumos sa iti bati joc de persoanele din jurul tau ( care trebuie sa recunoastem ca reprezinta viitorul ) ? Pai bine acum..tie ti-ar face placere ca de maine nimeni sa nu te mai "hraneasca" si toata lumea sa lase invatamantul de izbeliste? Acum hai indreapta-ti frumos greseala dand o stire pe Realitatea ( ca acolo ai stiri non-stop) si bucura sufletele noastre spunand ca maine e chiar greva! Pe langa asta, tu, copil fiind , daca ai fi stat in Cucuietii din Vale, si n-ai fi avut tv , maine oricum nu mergeai la scoala ca n-aveai de unde sa stii ca nu mai e greva, nu-i asa? Deci sa te puna stii-tu-cine sa anunti ca maine se pun si absente , ca in cazul asta acea medie de " 3 ori pe minut" se transforma in 10 ori pe minut.
In final, cu totii am vrea sa te felicitam pentru incompetenta ta de a conduce un sistem de rahat [cu precizarea ca rahatul nu e complicat].

Toate cele bune.
Cu drag,
Majoritatea elevilor din Romania


P.S: Razzvan a fost inspirat si a facut o poza. Uite aici.


4 comentarii:

  1. Un nesimtit !
    O injuratura pe care am auzit-o azi: "pai foto-n cur sa ti-l bag".

    Fara sens, stiu, dar suna frumos :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Cred ca am sa reflectez ceva asupra frazei..:)) Suna moldovenesc :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, e de reflectat mult. E plin de substanta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar e amuzanta,..d'acord q razzvan,..plina de substantza:)))

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.